NE ODMARAJU NI NA ODMORU: Ana i Filip prave bebu na moru!

Uskoro bi mogla da stigne roda

NE ODMARAJU NI NA ODMORU: Ana i Filip prave bebu na moru!

Stars -
S obzirom na to da oboje mnogo rade i da su tokom cele godine pod stresom, opredelili su se da leto provedu na moru, gde će se opustiti i usmeriti na buduću ulogu roditelja

Pevačica Ana Bebić i producent Filip Miletić odlučili su da ovo leto iskoriste kako bi na moru napravili bebu i time svoju vezu krunisali naslednikom.

S obzirom na to da oboje mnogo rade i da su tokom cele godine pod stresom, opredelili su se da leto provedu na moru, gde će se opustiti i usmeriti na buduću ulogu roditelja.

Iako su više puta raskidali i mirili se, očigledno je da njih dvoje ne mogu jedno bez drugog, što pokazuju i fotografije na kojima se su nasmejani. Pored zajedničke igrarije sa kornjačom koju su našli na obali, njih dvoje uživaju u plivanju, vožnji skuterom i maženju.

"Njih dvoje su više od pet godina zajedno i odlično se kapiraju, zbog čega ne mogu jedno bez drugog. Nisu formalisti, pa im stvari poput veridbe i venčanog lista nisu toliko bitne, ali su saglasni da njihova veza treba da dobije drugu notu. Oboje žarko žele da postanu roditelji, što bi uskoro moglo da se desi. Ana je odavno zrela za ulogu majke jer mnogo voli decu, tako da bi je vest da je trudna mnogo obradovala", kaže naš izvor blizak pevačici.

Golupčići uglavnom biraju plaže na kojima nema mnogo ljudi kako bi mogli da se osame i posvete jedno drugom, za šta tokom čitave godine nemaju priliku.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track