NE ODVAJA SE OD ŽENE: Boba hrani Brenu!
Foto: Damir Derivšagić I Fb

Obe ruke u gipsu

NE ODVAJA SE OD ŽENE: Boba hrani Brenu!

Stars -
Pevačica je sve vreme pod lekovima i inekcijama protiv bolova. Kada je medikamenti sa sedetivnim dejstvom "obore", ona uspe da ospava nekoliko sati

Lepa Brena (53), koja je u subotu ujutro operisala zglob na desnoj ruci u klinici u Lovranu u Hrvatskoj pošto je pala na terasi hotela gde se odmarala sa porodicom, dan posle operacije provela je u jakim bolovima. Boba Živojinović je (50) sve vreme je pored nje, a kako su joj obe ruke u gipsu, pomaže joj da se hrani i to će činiti dok ona ne ojača.

"Brena je sve vreme pod lekovima i inekcijama protiv bolova. Kada je medikamenti sa sedetivnim dejstvom "obore", ona uspe da ospava nekoliko sati, ali kada njihovo dejstvo prođe, budi se u jakim bolovima. Ne može da se pomeri zbog gipsa na rukama, ne može sama do toaleta. Neretko i plače, a od nje se ne odvaja njen suprug. pošto ne može da se služi priborom za jelo, on joj pokazuje ljubav tako što je hrani", rekao je izvor.

U Klinici za ortopediju Lovran nisu komentarisali te navode kao ni Brenino trenutno zdravstveno stanje. "Lekar Hrvoje Morković, koji je operisao Brenu, ne radi, Mi nemamo ingerencije da dajemo bilo kakve informacije o njenom stanju, alo ćemo vas spojiti sa dežurnom sestrom i dežurnim lekarom", rekli su u toj zdravstvenoj ustanovi. Međutim, ni oni nisu bili voljni za razgovor.

Doktor Morković koji je operisao pevačicu odmah posle intervencije je rekao da je pacijent dobro podneo operaciju i da se očekuje brz oporavak.

"Hirurška intervencija desnog zgloba je trajala sat vremena i nije bilo dodatnih komplikacija. Pacijentkinja je operisana novom tehnikom koja je u svetskim centrima rutinska, a posle čega se očekuje brži oporavak. Sve je prošlo u najboljem redu", rekao je doktor Hrvoje Mokrović

Podsetimo, Brena polomila je obe ruke tokom odmora u Hrvatskoj u Novom Vinodolskom, gde se nalazila na odmoru sa suprugom Bobom Živojinovićem. Nezgoda se dogodila jutros u hotelu Novi Resort u Novom Vinodolskom kada je Brena krenula na doručak u japankama. "U jednom trenutku se okliznula i zapela za stalak od suncobrana, zbog čega je izgubila ravnotežu i pala. Pritom se dočekala dlanovima na betonu, pri čemu se povredila", rekao je izvor Kurira.

(Blic/Epk)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track