NE ŽELI DA GLEDA ŽELJKOVO LJUBAKANJE: Vesna pobegla na Bukulju!
Foto: Damir Dervisagic

Spakovala kofere

NE ŽELI DA GLEDA ŽELJKOVO LJUBAKANJE: Vesna pobegla na Bukulju!

Stars -
Vesni je bilo preko glave da gleda Željkovo i Tamarino ljubakanje ispod njenog prozora i da sluša kako Tamara u štiklama šeta iznad njene glave

Vesna Zmijanac nakon ljubavnog kraha sa Željkom Rstićem pronašla je mir u svojoj kući na Bukulji. Pevačica se pre dve nedelje tamo preselila, a u grad dolazi samo petkom, kada ima tezgu.

"Vesni je bilo preko glave da gleda Željkovo i Tamarino ljubakanje ispod njenog prozora i da sluša kako Tamara u štiklama šeta iznad njene glave. Odlučila je da spakuje kofere i odseli se u Bukulju na neko vreme, u čemu ju je podržala i ćerka, ali i dečko Nikola. On sa njom provodi vreme u kući na selu, gde su pronašli potreban mir - govori dobro obavešten izvor.Kako dalje izvor navodi, Zmijančeva se iz zgrade iselila kada se Tamara uselila kod Željka i kada je na vratima stana osvanula pločica sa njihovim imenima. To joj je bio jasan pokazatelj da je Tamara rešena tu da ostane, što pevačica nije mogla da toleriše. Ne želeći da pravi cirkus od svog života, budući da je samo nekoliko dana pre toga uselila svog dečka Nikolu u stan, spakovala je kofere i otišla u vikendicu, odakle ne planira uskoro da se vrati.Kako bismo proverili navode do kojih smo došli, pozvali smo pevačicu.

"Van grada sam i neću se do petka vratiti", rekla nam je kratko Vesna, ne želeći dalje da ulazi u priču o razlozima njenog odlaska na Bukulju.Podsećanja radi, nakon što je izašla priča da je Vesna uselila dečka u stan, Željko je okačio pločicu na ulazna vrata na kojoj piše da na toj adresi žive on i njegova sadašnja devojka Tamara. Očigledno da ova sapunica skoro neće doživeti epilog, bar ne dok svi akteri žive pod istim krovom.

Željko i Tamara (Foto Facebook)
Željko i Tamara (Foto Facebook)

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track