NEDA UKRADEN: Ćerka i zet su me nagovorili da učestvujem u šouu Tvoje lice zvuči poznato!

Dobila ponudu

NEDA UKRADEN: Ćerka i zet su me nagovorili da učestvujem u šouu Tvoje lice zvuči poznato!

Stars -
Pevačica jedva čeka da zapeva i zapleše u drugoj sezoni popularne emisije „Tvoje lice zvuči poznato“. Konkurenciju će, između ostalih, imati u Marinku Madžgalju i Neveni Božović

Neda Ukraden prihvatila je da se takmiči u šouu "Tvoje lice zvuči poznato", koji će početi da se emituje krajem septembra na "Prvoj", i to na nagovor ćerke Jelene i zeta Predraga.

"Ćerka i zet su me nagovorili da budem učesnik, jer su sigurni da ću se pokazati u najboljem svetlu. Dobila sam ponudu da učestvujem i prihvatiću taj izazov", kaže Neda.

"Jedini problem mi je kako da uskladim svoje nastupe sa snimanjem emisije. Imam mnogo rezervisanih nastupa za jesen, a za taj šou treba svakodnevno da se spremam. Nije mi problem da plešem dok pevam, jer imam mnogo energije. Mislim da ta emisija savršeno izgleda i da je na zavidnom nivou. Osim toga, privuklo me je i to što ima humanitarni karakter", rekla je Neda.

Pevačica priznaje da nije pratila prvu sezonu tog TV takmičenja. "Prošle godine nisam stizala da gledam „Tvoje lice zvuči poznato“, jer sam radila skoro svakog vikenda, ali sam kasnije gledala emisije na Jutjubu. Navijala sam za Kneza, Anu Kokić i Željka Šašića", kaže Neda.

Tanja Savić, foto Damir Dervišagić
Tanja Savić, foto Damir Dervišagić

Blizu dogovora sa producentima da se takmiče u ovom šouu su i pevačice Nevena Božović i Tanja Savić i glumac Marinko Madžgalj. Nevena ne želi još da priča o tome dok ne potpiše ugovor.

"Istina je da smo kontaktirali i da pregovoramo, ali ništa više od toga trenutno ne mogu da vam kažem", rekla nam je Nevena napomenuvši da je u prošloj sezoni navijala za koleginicu Saru Jovanović.

Nevena Božović, foto Damir Dervišagić
Nevena Božović, foto Damir Dervišagić

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track