Neda Ukraden: Negativno pričaju primitivci, a moje telo je savršeno vitalno iako sam već baka!
Foto: Tviter, Tv Prva

Ponosna na sebe

Neda Ukraden: Negativno pričaju primitivci, a moje telo je savršeno vitalno iako sam već baka!

Stars -
Neda će imitirati Beyonce, a kako su u medije procurile fotografije gde je Neda prerušena u koleginicu svetske popularnosti, mnogi su izneli negativno mišljenje u vezi sa tim Nedinim izdanjem

Popularna pevačica Neda Ukraden jedna je od učesnica drugog serijala emisije "Tvoje lice zvuči poznato“, a u tom šou programu videćemo je u raznim imitacijama.

Između ostalih, Neda će imitirati Beyonce, a kako su u medije procurile fotografije gde je Neda prerušena u koleginicu svetske popularnosti, mnogi su izneli negativno mišljenje u vezi sa tim Nedinim izdanjem.

Međutim, pevačica je sigurna u svoj izgled, iako je baka u sedmoj deceniji života.

"Imitacija Bijonse bila je vrlo naporna i zahtevna. Žena izgleda perfektno, igra fantastično i stvarno nije lako, ali sam uživala spremajući se za ovu ulogu. Što se tiče negativnih komentara neka priča ko šta hoće. Prihvatila sam učešće u emisiji, jer želim da pokažem da krštenica ne znači ništa i ne bojim se negativnih komentara. Tako mogu da pričaju samo primitivci, a moje telo je savršeno vitalno iako sam već baka i ponosna sam na to", rekla je Neda.

(Vesti-online)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja