NEDA UKRADEN: Ranije bih se skinula da sam znala da ću postati svetska zvezda!
Foto: PRVA TV

Fascinirala Engleze

NEDA UKRADEN: Ranije bih se skinula da sam znala da ću postati svetska zvezda!

Stars -
Volela bih da u TLZP dobijem ulogu Tine Tarner, jer su nam energije slične, a obećavam da ću tek u narednim emisijama šokirati publiku u emisiji tvoje lice zvuči poznato

Neda Ukraden kaže da nije ni sanjala da će u 64. godini doživeti da svetska štampa piše o njoj zahvaljujući nastupima u „Tvoje lice zvuči poznato“. Posle pohvalnih tekstova u britanskom „Dejli mejlu“ i „Dejli ekspresu“, pevačica obećava da će tek šokirati svet.

"Uspela sam da pobedim starosnu diskriminaciju i da pokažem da baka može da bude mladolika, zgodna, vitalna i puna energije. Volela bih da u TLZP dobijem ulogu Tine Tarner, jer su nam energije slične, a obećavam da ću tek u narednim emisijama šokirati publiku", rekla je Neda i dodala da planira da u pozorištu izvede svoj šou.

Pevačica, koja je karijeru započela 1967. godine, kaže da se u trenutku dok je svet veliča oseća loše jer u domovini nije priznata koliko bi trebalo, ali da ipak ne mašta o inostranoj karijeri.

"Devedesetih godina kao da je neko pritisnuo „dilit“ i obrisao sve uspehe pravih pevača. Otad PR menadžeri diktiraju prilike i samo se piše o nekoliko pevača koji imaju veze i političare iza sebe. Ja sam izabrala teži put, i sama sebi sam sve - od menadžera do vozača. Rumuni svih generacija mi se klanjaju i znaju čak i moje stare pesme, a u svojoj zemlji sam doživela da čujem menadžera koji kaže „ko će da gleda babu“. Da sam se ranije skinula, možda bi bilo bolje", zaključuje Neda.

http://www.youtube.com/watch?v=FVlX5WSD4Cw

Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track