NEMA ŠANSE: Dašić opseda Natašu Bekvalac!
Foto: Zorana Jevtić I Damir Dervišagić

Zaboravio Ćeranićku

NEMA ŠANSE: Dašić opseda Natašu Bekvalac!

Stars -
Posle raskida burne veze sa Milenom Ćeranić, košarkašu iz Crne Gore očigledno su porasli apetiti, pa je bacio oko na novosadsku barbiku, ali je ovaj put naišao na blok

Vladimir Dašić već mesec dana svojski se trudi da dođe do Nataše Bekvalac! Iako je za majku svog deteta izabrao Mariju Kršikapu, devojku iz Crne Gore, Dašiću su očigledno bolna tačka pevačice.

Posle raskida burne veze sa Milenom Ćeranić, košarkašu iz Crne Gore očigledno su porasli apetiti, pa je bacio oko na Natašu Bekvalac. Doduše, ovaj put je, košarkaškim žargonom rečeno, naišao na blok.

"Dok je bio na pripremama u Baru pre nekoliko nedelja, Vladimir je pobegao iz karantina kako bi došao na Natašin nastup. Od vlasnika diskoteke je zahtevao da ga upozna sa njom, ali do upoznavanja nije došlo Natašinom odlukom. Čitavo veče pokušavao je da skrene pažnju na sebe, tako što joj je slao piće, ali je svaki njegov potez bio ignorisan. Ni to ga nije obeshrabrilo, pa je od kolege koji igra u Srbiji tražio da mu nabavi njen broj", govori dobro obavešten izvor.

Dašić je u osvajanje Nataše Bekvalac uključio i svog najboljeg prijatelja i provodadžiju sa estrade Danija Alibabića kako bi mu pomogao da dođe do atraktivne pevačice, ali čak ni on ovaj put nije uspeo da mu pomogne. Bez obzira na sve okolnosti i na Natinu nezainteresovanost, Dašić je rešen da bude uporan dok ne dođe do Nate.

Dašić i Bekvalčeva se nisu javljali na telefon kao bi došli do komentara.

Podsećanja radi, Vladimir Dašić poznat je u javnosti po romansi sa pevačicom Milenom Ćeranić. U tom trenutku njegova nevenčana supruga bila je u osmom mesecu trudnoće. Ta veza okončana je letos kada je košarkaš odlučio da prekine kontakt sa Ćeranićevom i „vrati“ se ženi pošto su ih paparaci uslikali ispred njihovog ljubavnog gnezda u Podgorici kako se ljube.

Foto: Dado Đilas
Foto: Dado Đilas

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track