NI REČI O BIVŠOJ: Miloš Biković ne želi da komentariše Brankicu
Foto: Marina Lopičić

Tihi raskid

NI REČI O BIVŠOJ: Miloš Biković ne želi da komentariše Brankicu

Stars -
Vest o njegovom raskidu sa Brankicom Sebastijanović brzo se pročula s obzirom na to da glumac nije mogao da pobegne od ženskog društva celu noć, mada je izgledao poprilično nezainteresovano za njih

Miloš Biković prisustvovao je promociji spota za pesmu “Bal” Nevene Božović, u kojem je učestvovao kao režiser i glumac.

Vest o njegovom raskidu sa Brankicom Sebastijanović brzo se pročula s obzirom na to da glumac nije mogao da pobegne od ženskog društva celu noć, mada je izgledao poprilično nezainteresovano za njih.

Miloš je u novom Neveninom spotu glumio njenog ljubavnika, te su njih dvoje na snimanju podelili mnoge nežne momente na zavist onih devojaka koje bi volele da su na pevačicinom mestu.

Da je raskid još uvek svež govori i činjenica da je Biković ostao nem na naše pitanje o Brankici. Nije bio raspoložen da govori ni o njenoj ulozi Zone u filmu “Vrati se, Zone”.

"Ono što mogu da kažem je da nisam u podeli za taj film, kao i da me isti uopšte ne zanima", kaže Miloš. Glumac je pri kraju promocije viđen u prisnom razgovoru sa nepoznatom devojkom, koja je pre toga pričala s njegovim kolegom Viktorom Savićem.

Nije poznato da li je Miloš već našao utehu nakon raskida ili je samo bio ljubazan.

Miloš i Brankica raskinuli su dugogodišnju vezu pre tri meseca, ali o tome nisu želeli da pričaju zbog emitovanja serije „Samac u braku”, u kojoj tumače glavne uloge.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track