NIKOLIJA I VESNA: Imamo jedno pravilo, nikad ne patimo zbog ljubavi!
Foto: Printskrin

Takav je dogovor

NIKOLIJA I VESNA: Imamo jedno pravilo, nikad ne patimo zbog ljubavi!

Stars -
U ljubavi joj se uopšte ne mešam, a ni ona meni , jer tada može da dođe do problema, rekla je Vesna, dok je Nikolija dodala da kod njih važi samo jedno pravilo: Samo nam je bitno da se ne zaljubimo i patimo

Pevačica Vesna Zmijanac i njena ćerka Nikolija Jovanović otkrile su koja to pravila važe u njihovoj kući, kao i ko više troši novca na garderobu.

Naime, majka i ćerka su gostovale u emisiji "Amidži šou" kod Ognjena Amidžića i tom prilikom otkrile da se jedna drugoj ne mešaju u ljubavne veze.

"U ljubavi joj se uopšte ne mešam, a ni ona meni , jer tada može da dođe do problema", rekla je Vesna, dok je Nikolija dodala da kod njih važi samo jedno pravilo: "Samo nam je bitno da se ne zaljubimo i patimo".

Vesna je nedavno raskinula vezu sa svojim partnerom Željkom Rstovićem, ali kako kaže, nije patila dugo.

"Moj rok patnje je dve do tri nedelje, ne smem više, jer to sve utiče na moj glas, a ja moram da čuvam svoj glas", kaže Vesna i otkriva da li je osvetoljubiva.

"Nisam, naravno da nisam. Međutim, ja kad se povučem i ućutim, to je gore od svake osvete".

Nikolija je ispričala i da ona ne daje puno novca na garderobu, što nije slučaj sa Vesnom. "Moje cipele koštaju 800 evra i ja ih mnogo volim, videla sam da su skoro pisali kako nosim isti džemper danima. Ja sam taj džemper platila 700 evra i nosiću ga non-stop", kaže Vesna.

Vesna kaže da nije odlagala svadbu zato što nije želela da se uda, već zato što nije mogla da se uda za oženjenog.

"Nisam ja bila problem nego dotični, koji je bio oženjen, ali ne prvom ženom nego nekom drugom. Kako ja mogu da se udam za oženjenog čoveka", objasnila je Vesna.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track