NIKOLINA KAPOR: Moj Nikolaj najviše voli Sarajevo!
Foto: Dragan Kadić

Zadovoljna bračnim životom

NIKOLINA KAPOR: Moj Nikolaj najviše voli Sarajevo!

Stars -
Treniram od kada znam za sebe i vodim računa o svom izgledu, to sam naučila u svojoj porodici. Živim na relaciji Sarajevo-Beograd. O mom sinu se brinu moji roditelji i Sašin tata, rekla je pevačica

Plavokosa Sarajka, umilnog glasa i anđeoskog lica, Nikolina Kapor svojom pojavom i izuzetnim glasovnim mogućnostima osvojila je srca mnogih.

Od malena je imala pretenzije da postane pevačica, tako je pored osnovne škole, pohađala i muzičku školu, odsek solo pevanje paralelno sa časovima klavira. Pored muzike, velika ljubav joj je i sport. Ostvarila je i životnu ulogu, postavši majka Nikolaja, koji je uneo radost i sreću u njen život. Njen suprug Saša Kapor i ona dugo su većali oko imena njihovog anđela, ali je ipak na kraju finalni pečat dao Saša, nazvavši sina Nikolaj, čije je ime ruskog porekla, a znači "pobednik".

"Moj anđeo se zove se Nikolaj. To je rusko ime koje ima značenje kao i moje i znači "pobednik". Ispostavilo se da je to pravo ime za njega, jer se, eto, odmah na početku svog života morao izboriti s jednim problemom, s obzirom da je na ovaj svet došao carskim rezom. Hvala Bogu završilo se sve bez ikakvih posledica. Bilo mu je potrebno takvo ime", kazala je pevačica.

Raporedili obavezeO Nikolaju se brinu svi, a pored Nikolininih roditelja i Sašin tata vodi brigu o malenom dečaku. Nikolina živi na relaciji Sarajevo-Beograd, a kako kaže najlepše se osjeća u bosanskoj prestolnici, a prema prvim reakcijama i Nikolaj je oduševljen Sarajevom.

"Moj Nikolaj već sada najviše voli Sarajevo. Često sam u Sarajevu moja porodica volimo doći kod mojih roditelja, a i klima jako prija Nikolaju tako da svi uživamo", rekla je Nikolina.

Nikolina Kovač, foto PR
Nikolina Kovač, foto PR

(Express Magazin)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja