Nikolina Pišek za Story: Radujem se što ću ponovo roditi devojčicu!

Od 18. jula u prodaji

Nikolina Pišek za Story: Radujem se što ću ponovo roditi devojčicu!

Stars -
Voditeljka za novi Story otkriva kako je reagovala njena ćerka na njenu trudnoću i ističe da se do sada uopšte nije ugojila, kao i da će stvari za bebu kupovati tek pred sam porođaj

Harizmatična voditeljka Nikolina Pišek, prvi put nakon što je pre skoro šest meseci saznala da je trudna, dočarava za novi Story trenutak kada je srećnu vest saopštila svom suprugu, opisuje kako je na to reagovala njena ćerka i ističe da se do sada uopšte nije ugojila, kao i da će stvari za bebu kupovati tek pred sam porođaj.

"Nakon što sam primetila da se nešto dešava, sačekala sam dve nedelje da se moje slutnje potvrde i onda Vidoju saopštila vest. Strahovala sam od mogućeg razočaranja i posumnjala da se promena koju sam primetila desila zbog nekog hormonskog poremećaja", opisuje Nikolina trenutak kada je saznala da je trudna.

Na pitanje kako je njena ćerka odreagovala na vest lepa voditeljka ističe: "Hana je u početku bila zbunjena, a verovatno bih se i ja tako osećala na njenom mestu jer je malo ko sto odsto spreman na takvu vest. Imala je milion pitanja, između ostalog i kako će se ta promena odraziti na naš život. Kada su se strasti stišale, postala je srećna pogotovo zbog toga što čekam devojčicu. Stalno mi SMS porukama šalje predloge imena za svoju sestru"

O tome kako se oseća u trudnoći voditeljka kaže:

"Ponašam se kao da nisam trudna, a nisam dobila ni na kilaži. To najbolje mogu da procenim po Diesel farmerkama koje čuvam još iz srednjoškolskog perioda. Sećam se kako sam za njih dugo štedela jer roditelji nisu hteli da mi ih kupe. I sada mogu da ih nosim, doduše ne uspevam da ih zakopčam, ali nogavice su identične, što znači da se nisam ugojila".

Ostatak intervjua pročitajte u novom izdanju magazina Story koji je u prodaji od petka, 18.jula.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track