NIŠTA OD BANETA: Kaća odletela kod dečka u Budvu!

Ne mari za priče

NIŠTA OD BANETA: Kaća odletela kod dečka u Budvu!

Stars -
Iako se diglo dosta medijske prašine oko njenog novog dečka iz Smedereva kojeg je upoznala kao prijatelja svog bivšeg Baneta Jankovića, očigledno to nije narušilo njihovu romansu

Da kada je ljubav u pitanju ništa nije teško, pa i da kilometri postaju kraći, pokazala je pevačica Kaća Živković, koja je juče otputovala u Budvu kod novog dečka. Iako je čitav vikend imala nastupe, njoj nije bilo teško da spakuje kofere kako bi Bobu iznenadila.

Iako se diglo dosta medijske prašine oko njenog novog dečka iz Smedereva kojeg je upoznala kao prijatelja svog bivšeg Baneta Jankovića, očigledno to nije narušilo njihovu romansu. Šta više, Kaća ne mari za priče da se smuvala sa drugom svoje velike ljubavi, već nastavlja da živi svoj život onako kako joj prija.

Foto Kurir
Foto Kurir

"Kaća se u početku nervirala zbog natpisa i pokušavala da sakrije njihovu vezu, međutim, nakon nekih paparaco fotki, nastao je pravi pakao. Bane je tako saznao za njihovu romansu i svi su bili uvereni da će njihova veza ubrzo pući, ali se to nije dogodilo. Šta više, Boba, koji ima svoj stan u Budvi i jahtu, voleo bi da Kaća ima više nastupa na primorju kako bi bili zajedno. Međutim, i ona želi da provodi vreme sa njim i zato je, čim je završila sa nastupima koje je imala tokom vikenda, otputovala kod njega", kaže izvor blizak pevačici i priča o Kaćinom i Banetovom odnosu.

"Njih dvoje više nisu u kontaktu jer su stvarno svašta rekli jedno drugom u poslednjem razgovoru. A i bolje je da se ne čuju nego da psovkama kvare ono što su imali četiri godine. Kaća misli da je Banetu povređena sujeta jer je u pitanju njegov drug sa kojim se smuvala, pa zbog toga plasira informacije o njenoj novoj vezi", ističe izvor.

U vreme ljubavi, foto Damir Dervišagić
U vreme ljubavi, foto Damir Dervišagić

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track