NOVAK O VENČANJU: Video sam samo Jelenu i njen osmeh!
Foto: Aleksandar Jovanovic

Svadba veka

NOVAK O VENČANJU: Video sam samo Jelenu i njen osmeh!

Stars -
To je bio savršan momenat. Pokušao sam u tom trenutku da budem priseban i da ga zapamtim zauvek. Bio sam fokusiran na Jelenu, na njen osmeh i na našu bebu, rekao je prvi reket sveta

Novak Đoković i Jelena venčali su se u četvrtak na Svetom Stefanu pred matičarem, a u subotu su se zakleli na večnu vernost i u crkvi.

Mladenci su posle svadbenog veselja otišli na krstarenje u Grčku, gde će provesti svoj medeni mesec. Prvi reket sveta bio je veoma uzbuđen tokom same ceremonije venčanje i morao se dobro fokusirati kako bi zapamtio svaki momenat, a u tome mu je pomogao osmeh njegove verenice.

"To je bio savršan momenat. Pokušao sam u tom trenutku da budem priseban i da ga zapamtim zauvek. Bio sam fokusiran na Jelenu, na njen osmeh i na našu bebu", rekao je prvi reket sveta kako se osećao na venčanju.

Njegova supruga takođe je bila veoma uzbuđena da nije mogla da sakrije suze.

"Bila sam veoma nervozna i sve mi je bilo zamućeno. Videla sam ga kroz suze i momentalno sam počela da plačem kada sam ga ugledala. Bila sam presrećna i najverovatnije zbog trudnoće nisam mogla da kontrolišem svoje emocije. Blagoslovena sam što je ušao u moj život. Nisam mogla da poželim boljeg partnera pored sebe", rekla je mlada gospođa Đoković.

(Hellomagazine)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track