BIRA TALENTE DO 15 GODINA: Milan Stanković sudi Pinkovim zvezdicama!
Foto: Dado Đilas

Novi šou

BIRA TALENTE DO 15 GODINA: Milan Stanković sudi Pinkovim zvezdicama!

Stars -
Pevač će pored Jelene Tomašević biti jedan od pet članova žirija u takmičenju koje u septembru kreće na „ružičastoj televiziji“

Milan Stanković biraće Pinkove zvezdice u novom šou-programu, koji na „ružičastoj televiziji“ startuje krajem septembra.Jedan od najomiljenijih pevača mlađe generacije sedeće u žiriju rame uz rame s Jelenom Tomašević u muzičkom takmičenju koje je namenjeno talentovanoj deci do 15 godina starosti.Najveći projekat- Sa zadovoljstvom sam prihvatio poziv Pinka. Studio, kao i sam koncept i svrha emisije oduševili su me. Ubeđen sam da će „Pinkove zvezdice“ biti produkcijski najveći, ali i najzdraviji projekat tog tipa. Trudiću se da budem objektivan, ali s obzirom na to da se radi o najmlađim kandidatima, nastojaću da ne budem i surovo realan kako ne bih povredio njihova osećanja. U svakom slučaju, muzički talenat je i nešto što se razvija s godinama, pa ako se neko i ne pokaže u najboljem svetlu, ne znači da je to kraj za njega, naprotiv, oni su tek na početku i osim talenta predstoji im još mnogo rada i truda - rekao je Milan povodom početka novog poglavlja i u njegovoj karijeri.Do početka emitovanja ovog formata na „ružičastoj televiziji“ biće otkrivena imena još tri člana žirija koja se zasad drže u tajnosti. Gledaocima će biti zanimljivo da vide kako arbitrira mladi Stanković nakon što je i sam proizašao iz sličnog takmičenja. Tada je dokazao svoj kvalitet, ali je bio i jedan od retkih takmičara koji je pokazivao zube žiriju i neretko ulazio u sukob s njima.

Dobar primer... Tomaševićeva
Dobar primer... Tomaševićeva

Dva spektaklaŠou „Pinkove zvezdice“, koji će voditi Marijana Mićić, biće zasebna emisija koja će favorizovati mlade talente raskošnog glasa, dok sredinom septembra kreće i centralna emisija sezone „Pinkove zvezde“, čiji će domaćin biti Milan Kalinić, a u kojoj će se kao članovi žirija pojaviti velike zvezde poput Cece Ražnatović, Harisa Džinovića, Bore Ðorđevića, Marine Tucaković, a do početka šoua biće otkriven i peti sudija.

Oni ocenjuju odrasle talente... Ceca, Marina i Bora
Oni ocenjuju odrasle talente... Ceca, Marina i Bora

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track