ODE U DŽOKEJE: Voditeljka Bojana dobila na poklon konja!
Foto: PR

Uči jahanje

ODE U DŽOKEJE: Voditeljka Bojana dobila na poklon konja!

Stars -
Svaki slobodan trenutak sada koristim da odem na hipodrom. Konj je neverovatna životinja. Svi su iznenađeni koliko je Vivijen mirna, lako joj je prići, svi žele da je timare, hrane, rekla je voditeljka
1 / 3 Foto: PR

Kako je jedan poklon Bojani Ristivojević, voditeljki televizije Hepi, promenio interesovanjeObavezni časovi jahanja

Poklon druga Bojani Ristivojević, voditeljki televizije Hepi, potpuno je promenio interesovanja. Naime, kad joj je rečeno da je na hipodromu, u Šapcu, odakle je, inače, čeka poklon - konj, ona u prvom momentu nije verovala. Pošto je došla sebi, bukvalno se zaljubila u kobilu Vivijen.

"Svaki slobodan trenutak sada koristim da odem na hipodrom. Konj je neverovatna životinja. Svi su iznenađeni koliko je Vivijen mirna, lako joj je prići, svi žele da je timare, hrane", rekla je voditeljka.

Kobila Vivijen brzo je postala atrakcija hipodroma, ali, biće da je to zbog lepe voditeljke, koja je ovde gotovo svakodnevno.

"Pala sam nekoliko puta, ali sam, naravno, uporna da i dalje jašem", objašnjava Bojana Ristivojević, koja ima učitelja jahanja.

"Kad snimanja na Hepi televiziji traju duže, njer vodim emisiju „Jedna želja, jedna pesma“ i Jutarnji program“, izostanem sa časa, ali se trudim da sve nadoknadim. Ovo je za mene veliko iskustvo i zahvalna sam svom drugu, koji me je iznenadio baš ovakvim poklonom", otkrila je Ristojevićeva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja