ODLAZI SA MALIH EKRANA: Nikolina uzela trudničko!
Foto: Nemanja Pancic

Prinova stiže u novembru

ODLAZI SA MALIH EKRANA: Nikolina uzela trudničko!

Stars -
Nikolini je ostalo još dva meseca do porođaja, tako da je logično što je odlučila da se povuče. Sada želi da se posveti porodici i pripremama za dolazak njenog i Vidojevog deteta

Za sve koji su se obradovali velikom povratku Nikoline Pišek Ristović na male ekrane, nažalost, radost je kratko trajala jer voditeljka definitivno odlazi na trudničko bolovanje.

Voditeljku, koja je u sedmom mesecu trudnoće, snimila je za svoju matičnu kuću poslednju emisiju.

Sudeći po ovim fotografijama, zgodna voditelja odlično podnosi trudnoću, a kada je reč o modnim trendovima, tu je neprikosnovena. Svakodnevna vožnja automobila sastavni je deo njenog života, što dokazuje da je i dalje aktivna i da nije razmažena trudnica.

"Nikolini je ostalo još dva meseca do porođaja, tako da je logično što je odlučila da se povuče. Sada želi da se posveti porodici i pripremama za dolazak njenog i Vidojevog deteta. Muž je najviše uticao na to da sada treba da se odmara i uživa u poslednjim nedeljama trudnoće, ali i da sredi sobu za devojčicu, koja stiže u novembru", rekao je izvor.

"S obzirom na to da je Nikolina u sedmom mesecu trudnoće, uradila je samo nekoliko “oproštajnih” emisija, a pošto je u poodmakloj trudnoći, iako se oseća fantastično, malo joj je naporno da često bude na relaciji Beograd-Zagreb, tako da sada odlazi definitivno na trudničko bolovanje", rekli su u PR službi te medijske kuće.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track