OGLASIO SE BIVŠI/SADAŠNJI MUŽ DUNJE ILIĆ: Moja supruga i ja smo srećni i zadovoljni!
Foto: Fejsbuk

Španska serija

OGLASIO SE BIVŠI/SADAŠNJI MUŽ DUNJE ILIĆ: Moja supruga i ja smo srećni i zadovoljni!

Stars -
To su gluposti, Dunja i ja smo zajedno. Probudili ste nas, evo moja supruga leži pored mene, srećni smo i zadovoljni, rekao je Saša

Mlada pevačica Dunja Ilić iznenadila je javnost kada je otkrila da je nakon dvanaest dana braka odlučila da se razvede od Vranjanca Saše Grujića, koji sa druge strane tvrdi da je u njihovom braku sve u najboljem redu.

"To su gluposti, Dunja i ja smo zajedno. Probudili ste nas, evo moja supruga leži pored mene, srećni smo i zadovoljni. Statusi na Fejsbuku ne znače ništa, Dunja se našalila, a otkad smo zajedno nismo imali krizu", rekao je Saša.

Sa druge strane, Dunja ni u jednom momentu nije rekla da je reč o šali, već sve vreme priča o tome kako će uspeti da preboli Sašu.

"I onda se probudiš jednog jutra, poželiš da središ kosu, našminkaš se i obučeš omiljene stvari... Da izađeš u grad i odeš sa svojim prijateljima na kaficu... Da jednostavno nastaviš da živiš i odabereš da budeš srećan... ", napisala je Dunja na Fejsbuku.

Podsećanja radi, Dunja i Saša su se upoznali na njenom nastupu u Vranju i planula je ljubav na prvi pogled. Venčali su se nakon mesec dana zabavljanja, ali očigledno da njihova veza nije imala budućnost. Dunja je pre iznenadne udaje imala niz neverovatnih životnih poteza. Nakon što je u Srbiji imala problema sa zakonom, alkoholom, drogom... odlučila je da se preseli u Sarajevo. Nakon što se preselila, promenila je veru. Onda se iznenada udala, a isto tako iznenada odlučila i da se razvede

(Opera17)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track