OPTUŽEN ZA UBISTVO: Podneta krivična prijava protiv Emira Hadžihafizbegovića
Foto: Damir

Dugo je pripremali

OPTUŽEN ZA UBISTVO: Podneta krivična prijava protiv Emira Hadžihafizbegovića

Stars -
Relativno dugo razdoblje od izazivanja saobraćajne nesreće do predaje krivične prijave, u policiji obrazlažu složenošću krivičnog dela, potrebnim veštačenjima, i željom da se sačini što kvalitetnija krivična prijava

Policijska uprava Sisačko-moslavačka podnela je danas Opštinskom državnom sudu u Kutini krivičnu prijavu protiv poznatog bh. glumca Emira Hadžihafizbegovića zbog izazivanja saobraćajne nesreće, javljaju hrvatski mediji.

Relativno dugo razdoblje od izazivanja saobraćajne nesreće do predaje krivične prijave, u policiji obrazlažu složenošću krivičnog dela, potrebnim veštačenjima, i željom da se sačini što kvalitetnija krivična prijava koju Državno sudsko veće neće odbaciti.

Podsećamo, nesreća se desila na autoputu kod Novske, u mestu Bročice, 12. oktobra oko 20 sati, kada je poginula Ankica Kuduz (63) iz Zagreba, koja je stajala uz zaustavljeni auto, i koja je od zadobijenih povreda kasnije umrla u bolnici u Novoj Gradiškoj.

Nesreća se dogodila na mestu gde je dvadesetak minuta pre još uvek nepoznati vozač porušio više svetlećih znakova, kojima je saobraćaj zbog radova na autoputu preusmeravan na desni vozni trak. Protiv tog nepoznatog vozača policija je podnela prekršajnu prijavu zbog bega s mesta nesreće.

(Radiosarajevo.ba)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track