OPUŠTENA: Jelena ručala sa Novakovim bratom
Foto: Damir Dervidag

Nevesta baš ogladnela

OPUŠTENA: Jelena ručala sa Novakovim bratom

Stars -
Jelena se ovih dana skrivala od paparaca i retko je napuštala vilu. Kurirov paparaco uspeo je da ovekoveči momenat kada je mlada neposredno pre venčanja odlučila da jede

Paparaco Kurira uslikao je novopečenu mladu Jelenu nekoliko sati pred venčanje kako ruča na terasi vile u kojoj su ona i Novak smešteni.Njoj je društvo pravio dever Marko, a gospođa Đoković je delovala srećno i opušteno, i sve vreme se smejala. Odmah nakon ručka ona se povukla u kuću, u kojoj su je frizeri, stilisti i šmikeri spremili za venčanje.Riba i bareno povrćeJelena se ovih dana skrivala od paparaca i retko je napuštala vilu. Kurirov paparaco uspeo je da ovekoveči momenat kada je mlada neposredno pre venčanja odlučila da jede, pa su joj konobari doneli ribu i povrće i ceđeno voće, budući da im je dostavljen poseban meni.

Opušteni- Kada si stigli u vilu, već je bio dostavljen raspored Jeleninih obroka, šta sme, a šta ne sme da jede. Uglavnom je reč o laganoj hrani, pa su se na meniju našle razne salate, specijaliteti od mesa i ribe - navodi izvor Kurira sa Svetog Stefana.Inače, oni koji su posluživali novopečene mladence tvrde da su prirodni i opušteni, kao i da Jelena uopšte nije razmažena trudnica.(M. D.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja