ORIGINALNO: I Ceci stigli pokloni iz Sibira!

VIP zvanice se obradovale darovima iz Rusije

ORIGINALNO: I Ceci stigli pokloni iz Sibira!

Stars -
Iznenađenje večeri bili su alpinisti, koji su se spustili sa galerije i na oduševljenje prisutnih uručili proizvode kompanije „Sajbirijan helt“ damama
1 / 3

U renoviranom izdanju prestižnog hotela „Moskva“, na glamuroznoj zabavi povodom proslave devetog rođendana magazina Stori, uživalo je više od 350 poznatih ličnosti i drugih uglednih zvanica.Specijalno za ovu priliku enterijer centralne kafeterije hotela u potpunosti je prilagođen ovogodnjišnjoj temi proslave - kabareu. Generalni sponzor ovogodišnjeg Stori selebritis onli parti bio je „Sajbirijan helt“.Sve zvanice prošetale su ekskluzivnim crvenim tepihom, koji se prostirao od Terazijske česme do ulaska u „Moskvu“.

Oduševljena... Romana Panić
Oduševljena... Romana Panić

Bogat programNjihov dolazak ispraćen je muzičkom pratnjom saksofoniste. Na ulazu zvanice su nazdravljale sa uredništvom Storija i čestitale im rođendan. Zvanični program večeri otvorio je Sergej Ćetković, koga u narednom periodu očekuju koncerti u Beogradu i u Novom Sadu.Nakon obraćanja uredništva magazina i portala, nastavljen je bogat zabavni program. Savršenim izvođenjem numere „Life is a cabaret“ glumica Ivana Knežević na trenutak je vratila prisutne u dvadesete godine prošlog veka. Ivanin nastup ispratile su balerine, koje su izvele i spektakularan kankan. Suzana i Skandal bend zaslužni su za to što se na rođendanu slušala kvalitetna muzika, dok je klupsku atmosferu začinio poznati beogradski di-džej Marko Španac.

Pune ruke... Aca Lukas sa ženom Sonjom
Pune ruke... Aca Lukas sa ženom Sonjom

Detalji u StorijuSpecijalno za ovu priliku kompanija „Sajbirijan helt“ poklonila je zvanicama proizvode iz dalekog Sibira, napravljene na prirodnoj bazi. Osim toga, iznenađenje večeri bili su alpinisti, koji su se spustili sa galerije kafeterije i na opšte oduševljenje prisutnih uručili poklone „Sajbirijan helta“ poznatim damama.Novi broj magazina Stori, koji je u prodaji od petka 17. oktobra, prenosi sve detalje glamurozne proslave devetog rođendana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track