PAPARACO:Vesna dobro izmasirala Đoganija na plaži

Pokazao crtu

PAPARACO:Vesna dobro izmasirala Đoganija na plaži

Stars -
Denseru su sa zadnjice skliznule kupaće gaće i otkrile crtu koja jasno pokazuje koji deo tela je osunčao

Đole Đogani postao je glavna atrakcija u Bečićima pošto su mu kupaće gaće skliznule sa zadnjice.Baš tada se ukazala crta koja pokazuje razliku u boji kože na osunčanom i zaštićenom delu tela.

Densera je neposredno pre ovog čina supruga Vesna dobro namazala kremom sa zaštitnim faktorom, što je očigledno doprinelo da glatka površina njegovog kupaćeg još lakše sklizne s njegove guze. Istina da se on vanserijski vrpoljio na ležaljci i da su male šanse bile da njegovo debelo meso ne sevne u foto-objektiv našeg paparaca koji se zatekao u blizini. Ali, da nije bilo mackanja, možda se to ne bi desilo baš naočigled svih ostalih kupača. Možda su čak Vesnine nežne ruke, koje su prethodno dobro izmasirale Đoganijevu zadnjicu, bile samo uvertira za njihovo veliko spremanje da pomere granicu i osunčaju tu napadnu crtu razgraničenja koja deli boju na crno-belu.

Ipak, ako im je to bila namera, trebalo je da se upute među nudiste na Adu Bojanu, a ne ovako da se prikazuju pred brojnom decom, među kojom je bio i njihov sedmogodišnji sinčić Adrijano. Uostalom, nije pristojno ni zbog ostalog sveta koji je s njima delio plažu. Đole, više obzira i pažnje drugi put!

(M. D.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track