OVO JOŠ NISTE VIDELI: Slobina snajka se skinula u bikini!
Foto: Instagram

Supruga Marka Miloševića uživala na odmoru

OVO JOŠ NISTE VIDELI: Slobina snajka se skinula u bikini!

Stars -
Milica Gajić sa sinom Markom boravila u Africi, a na golišavim fotkama, koje je okačila na Instagram, otkrila je da izgleda bolje nego ikada
1 / 3 Foto: Instagram

Milica Gajić (37), snaja nekadašnjeg predsednika Srbije Slobodana Miloševića, odmarala se u Egiptu sa sinom Markom (15), a Kurir objavljuje njene fotografije u seksi bikiniju. Nevenčana supruga odbeglog Marka Miloševića, koja je zaposlena na Megatrendu, izgleda bolje nego ikada, a svoju vitku liniju pokazala je u nekoliko poza, koje je ovekovečila i postavila na Instagramu.

Sa drugaricom na plaži...
Sa drugaricom na plaži...

- Milica se odlično drži s obzirom na godine i to da ima velikog sina. I dalje živi u porodičnoj kući Miloševića u Požarevcu, u kojoj je Sloba i sahranjen, dok je Marko sa majkom Mirom Marković godinama u Rusiji. Svake godine putuje ili u Tunis ili u Egipat kako bi se odmorila, a ona je prvi put odlučila da okači fotografije na društvene mreže. Iako se pričalo da je uradila nekoliko estetskih zahvata na licu i telu, ona to nikada javno nije htela da potvrdi - navodi sagovornik Kurira.

... odmor u hotelu...
... odmor u hotelu...

U toku jučerašnjeg dana pozvali smo Milicu, međutim, ona nije bila raspoložena za razgovor.- Molim vas, koga zanima kako izgleda Milica Gajić! Pa nisam vam ja pevačica da me puštate u kupaćem. To ste skinuli sa mog Instagrama fotografije i sada ću da ga zaključam. Moj svekar nije na vlasti već 15 godina, a umro je pre osam, a vi se još bavite nama. Molim vas, ne objavljujte ništa - rekla je Milica za Kurir.

 ... sunčala se i u restoranu...
... sunčala se i u restoranu...

Nekad srećna porodica... Marko, Milica, Mira i Sloba
Nekad srećna porodica... Marko, Milica, Mira i Sloba

Ironija ili slučajnostSINA SLIKALA KAKO NOSI GAJBICE KAO TATA MARKOInteresantno je da je Milica na Instagramu okačila fotografiju sina kako nosi gajbice sa cvećem. To je odmah izazvalo aluziju na priču njegovog pokojnog dede koji je jednom prilikom izjavio da je njegov sin Marko zarađivao noseći gajbice.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track