PAD U HOTELU: Brena polomila ruke kada se saplela o stalak
Foto: Twitter

Folk diva čeka operaciju

PAD U HOTELU: Brena polomila ruke kada se saplela o stalak

Stars -
Brzom intervencijom lekara i predusretljivošću kompletnog medicinskog osoblja ustanovljeno je da je folk diva polomila desnu, ali i lakat leve ruke

Lepa Brena polomila je obe ruke tokom odmora u Hrvatskoj u Novom Vinodolskom, gde se nalazila na odmoru sa suprugom Bobom Živojinovićem. Nezgoda se dogodila jutros u hotelu Novi Resort u Novom Vinodolskom kada je Brena krenula na doručak u japankama.

- U jednom trenutku se poskliznula i zapela za stalak od suncobrana, zbog čega je izgubila ravnotežu i pala. Pritom se dočekala dlanovima na betonu, pri cčemu se povredila - kaže izvor Kurira.Brzom intervencijom hrvatskih lekara i predusretljivošću kompletnog medicinskog osoblja, ustanovljeno je da je folk diva polomila desnu, ali i lakat leve ruke, zbog čega će biti podvrgnuta hirurškoj intervenciji. Međutim, kako je najpoznatija balkanska muzička zvezda ranije imala zdravstevnih problema sa trombom, tim lekara je odlučio da sačeka jutro, kako bi se INR spustio u meri koja će zadovoljiti hiruršku intervenciju i tada preduzeti operativne mere.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track