PALA MU U ZAGRLJAJ: Rukometaš dočekao Natu na aerodromu!
Foto: Damir Dervišagić, Miloš Nadeždin

Prati je po nastupima

PALA MU U ZAGRLJAJ: Rukometaš dočekao Natu na aerodromu!

Stars -
Osim što je Ljuba Jovanović nekoliko puta viđen kako izlazi iz pevačicinog stana, gde je prenoćio, i obrnuto, njemu nije bilo teško da ujutru oko sedam sati sačeka svoju dragu, koja se sa sestrom i ćerkom vratila sa letovanja

Iako je Nataša Bekvalac tvrdila da je sa „bivšim“ dečkom Ljubom Jovanovićem samo u prijateljskim odnosima, na Aerodromu "Nikola Tesla" dočekao ju je sportista kome je Nata pala u strastan zagrljaj.

Osim što je rukometaš nekoliko puta viđen kako izlazi iz pevačicinog stana, gde je prenoćio, i obrnuto, njemu nije bilo teško da ujutru oko sedam sati sačeka svoju dragu, koja se sa sestrom i ćerkom vratila sa letovanja.

Bekvalčeva je sa Kristinom, setričinom Petrom i ćerkom Hanom boravila deset dana u Turskoj, a po dolasku je na parkingu čekao sportista, sa kojim se toliko srdačno pozdravila, da je njihov čvrst zagrljalj trajao dugo. Osim sa Natom, Jovanović je bio prisan sa malom Hanom, sa kojom očigledno provodi dosta vremena, te mu je odmah ispričala sve morske igrarije i doživljaje.

Ljuba je pevačici pomogao s koferima i zajedno sa mezimicom je odvezao kući, dok se za Kristinu i njenu ćerku pobrinula drugarica.

Da im je veza sve ozbiljnija, dokazuju svakodnevno, pa je tako nedavno rukometaš prisustvovao i Natašinom nastupu u Beogradu, ali i u Kotoru, samo je u Crnoj Gori vešto izbegao fotoreportere.

"Nataša je deset dana bila na porodičnom odmoru kako bi napunila baterije za nastupe koji joj predstoje ovog leta, a nije isključeno da će i ona i Ljuba zajedno otići na letovanje. Oni se više ne kriju i samo je pitanje vremena kada će javno priznati da su zajedno" rekao nam je izvor blizak atraktivnoj Novosađanki.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja