PAPARACO SA MIKONOSA: Ivana pokazala celulit, njen muž Goran trbušnjake
Foto: Kurir Štampano

Porodica Karić se baškarila

PAPARACO SA MIKONOSA: Ivana pokazala celulit, njen muž Goran trbušnjake

Stars -
Članovi jedne od najbogatijih srpskih porodica preko dana bili na plaži, a uveče pravili žurke na jahti, na kojoj im je društvo pravio i Čeda Jovanović
1 / 3 Foto: Kurir Štampano

Ivana Mišković i njen muž Goran Karić uživali su ovog leta na Mikonosu, gde su se družili s liderom LDP Čedomirom Jovanovićem i Andrejom Kulundžićem. I Karići su poput Čede na jedno od najskupljih grčkih ostrva stigli privatnim avionom, koji ih je koštao 5.000 evra, a tamo nisu bili smešteni u hotelu, već na luksuznoj jahti koja je godinama usidrena na Mikonosu.

Vidi se da vežba... Goran Karić
Vidi se da vežba... Goran Karić

Čuvena i jedna od najbogatijih srpskih porodica na ovom luksuznom ostrvu boravila je oko dve nedelje, kao i svake godine, a ekipa Kurira ih je, baš kao i lidera LDP, pratila u stopu. Oni su krstarili svojom jahtom, ali su s nje i silazili kako bi se s društvom zabavljali na plaži. Uveče su često organizovali žurke na plovilu, na kojem im je društvo pravio i Jovanović. Ponekad bi se našli u restoranu, gde su znali da dočekaju zoru. Inače, tokom dana bi pokazali svoje telo na plaži, a kada su se skinuli u kupaći, bilo je jasno da Karići vole tetovaže.

Druženje na jahti... Kariće je na plovilu posetio Čeda Jovanović
Druženje na jahti... Kariće je na plovilu posetio Čeda Jovanović

Goran Karić je pod morskim talasima ponosno prošetao trbušnjake i crteže na grudima, dok je njegova supruga Ivana, ćerka Miroslava Miškovića, svoju tetovažu na butini zaklonila celulitom. S njima je bila i Goca Karić, koja ima veliki tatu na leđima. Tamo oni nisu štrčali od ostalog sveta, jer svetski bogataši hrle na ovo mesto. Karići su na Mikonosu postali domaći jer svake godine deo odmora provedu na ovom prelepom grčkom ostrvu.

Zabava do jutra... Goran i Goca Karić
Zabava do jutra... Goran i Goca Karić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track