PAPARACO: Karleuši na 36. rođendan ispadale grudi
Foto: Dragan Kadić

Pevačica nije ispuštala čašu iz ruke

PAPARACO: Karleuši na 36. rođendan ispadale grudi

Stars -
Jelena je u provokativnom izdanju toliko skakala da joj je u jednom trenutku sevnula bradavica. Njen muž Duško Tošić nije se ni pojavio
1 / 2 Foto: Dragan Kadić

Jelena Karleuša pre dva dana proslavila je 36. rođendan bez supruga Duška Tošića. Poznati fudbaler trenutno je u Turskoj, a zbog obaveza u klubu za koji igra nikako nije mogao da se vrati u Beograd kako bi bio uz svoju dragu na njen divan dan. Pevačica je organizovala manju feštu, a onda je posle ponoći otišla u provod u poznati prestonički klub na Adi Ciganliji.

Karleuša se u društvu svog portparola, rođene tetke i još nekoliko prijatelja smestila u separe, gde ih je sačekao šampanjac, ali ona se odmah dohvatila koktela. Pošto ne pije alkohol, morala je malo da se opusti i udovolji gostima, pa zbog toga nije ispuštala čašu iz ruke sve do momenta dok je nije malo uhvatilo. Pevačica se ponašala kao da je tinejdžerka i sve vreme je igrala, smejala se na sav glas i bacala salvete. Obučena vrlo oskudno, u šorc i dekoltirani korset, JK je toliko skakala da joj je u jednom trenutku sevnula bradavica, što je naš vešti fotograf uspeo da zabeleži.Mala od skandala u provodu je ostala do svitanja, kad se u pratnji obezbeđenja vratila u svoj stan.

Intimna proslavaDUVALA SVEĆICE U DVORIŠTU ZGRADEJelena je pre ludog noćnog slavlja organizovala intimnu proslavu svog rođendana u dvorištu zgrade u kojoj ima dupleks, gde se okupila njena porodica i najbliži prijatelji. Najvažnije gošće svakako su bile njene ćerke Atina i Nika, a najdirljiviji trenutak bio je kad su pred pevačicu izneli tortu na tri sprata, sa koje je oduvala 36 svećica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track