PAPARACO: Piksijev prljavi ples na Mikonosu!
Foto: Ljiljana Stanšić

Bahanalije bivšeg fudbalera na odmoru

PAPARACO: Piksijev prljavi ples na Mikonosu!

Stars -
Dragan Stojković sa suprugom Snežanom tri nedelje boravi u čuvenom džet-set letovalištu, a svakodnevno se provodi na žurkama na plaži
1 / 5 Foto: Ljiljana Stanšić

Nekadašnji fudbalski as Dragan Stojković Piksi već tri nedelje boravi na Mikonosu, gde u društvu supruge Snežane i prijatelja uživa u luksuznom provodu. Ekipa Kurira zatekla je bivšeg predsednika Crvene zvezde kako na Kalo livadi, jednoj od najlepših plaža popularnog grčkog ostrva, pleše, puši tompus i ispija koktele.Stojkoviću je pored Snežane društvo pravio i poznati vozač automobila Andrej Kulundžić, koji je bio u društvu supruge Marine.

Zaljubljeni... Dragan i Snežana
Zaljubljeni... Dragan i Snežana

Vesela družina prvo je uživala u bogatoj trpezi, a kad je di-džej zavrteo gramofone, prvi je ustao da đuska upravo Piksi. On je poput raspomamljenog tinejdžera na glavu stavio šešir, a zatim je prisutnim gostima u plažnom baru pokazao da pleše podjednako dobro kao kralj diskoteka Đole Đogani.

Sportista, a poročan... Pauza za tompus
Sportista, a poročan... Pauza za tompus

Piksi je đuskao skoro četiri sata bez prestanka, a povremene pauze pravio je da bi se osvežio nekim koktelom ili zapalio tompus. U jednom trenutku pesma je toliko ponela Stojkovića da je nazdravio celom restoranu, a onda mu se u naručje bacila supruga, s kojom je odigrao vreli ples. Družina je plažu napustila skoro pred sumrak, a nije propustila da na izlazu napravi jedan zajednički selfi za uspomenu.

Inače, Stojković, koji je trenutno bez poslovnog angažmana, na Mikonosu je s prijateljima iznajmio luksuznu vilu sa bazenom u kojoj će ostati mesec dana.Kakao se spekuliše, Piksi se, zbog sumnji da je u Crvenoj zvezdi izvršio malverzacije, ne usuđuje da kroči u Srbiju, pa je pre odlaska na Mikonos boravio u Crnoj Gori, gde ga je ekipa Kurira takođe uslikala.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track