PAPARACO: Snežana Savić ima novog dečka!
Foto: Kurir Štampano

Glumica se opet zaljubila

PAPARACO: Snežana Savić ima novog dečka!

Stars -
Dok su uživali u hrani i piću Snežana je u nekoliko navrata hranila svog dragog i brisala mu usta
1 / 3 Foto: Kurir Štampano

Otkad se po drugi put razvela, Snežana Savić svoj ljubavni život brižljivo skriva od očiju javnosti. Iako svog dečka čuva kao zmija noge, paparaco Kurira uspeo je da „ulovi“ poznatu glumicu i pevačicu kako s novim partnerom uživa u romantičnoj večeri u jednom restoranu koji se nalazi na Bulevaru kralja Aleksandra.

Strpljivi... Par čeka porudžbinu
Strpljivi... Par čeka porudžbinu

Dok su uživali u hrani i piću Snežana je u nekoliko navrata hranila svog dragog i, kao nekom detetu, maramicom mu brisala usta. Nakon dva sata oni su napustili restoran i ruku pod ruku otišli u pravcu Snežanine kuće na Zvezdari.Kako smo saznali od izvora bliskog umetnici, njih dvoje su već izvesno vreme zajedno.- Snežana je već neko vreme srećna i ispunjena u vezi s partnerom koga ne želi da predstavlja javnosti. Oboje su bili u bračnoj zajednici pa im taj papir nije bitan za njihovu ljubav i poštovanje koje neguju jedno prema drugom - tvrdi prijatelj glumice.

Inače, pored bračne zajednice s rediteljem Dragoslavom Lazićem, sa kojim ima ćerku Anitu, Savićeva iza sebe ima i jedan kratak, studentski brak. U svojim intervjuima ona je često isticala da joj je to dosta i da neće ponovo stati na ludi kamen.Pevačica je do zaključenja broja ostala nedostupna za komentar.(LJ. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja