PAPARACO: Vrela Marina u vreloj Budvi
Foto: Damir Dervišagić

Pevačica se sama zabavljala na Pržnu

PAPARACO: Vrela Marina u vreloj Budvi

Stars -
Viskovićeva se izležavala na plaži i nabacivala boju pred snimanje novog spota za pesmu „Uzbuna“, dok je njen dečko ostao u hotelu
1 / 3 Foto: Damir Dervišagić

Marina Visković je pre nekoliko dana napustila Beograd i otišla u Budvu, gde će boraviti do kraja leta.U Srbiju će dolaziti samo onda kad to bude bilo potrebno zbog obaveza, ali će se u rodnom gradu zadržavati samo jedan dan. Njena baza će do završetka turističke sezone biti Crnogorsko primorje zbog brojnih nastupa. Marinu traže i u kopnenom delu Crne Gore, pa joj je iz Budve lako da skokne gde god zatreba. Zgodna pevačica dane provodi na plaži u Pržnu.

Iako skoro svake večeri peva, ona se trudi da ne gubi dane u spavanju, već ustaje najranije što može i odlazi na plažu. Sa njom je na moru i njen dugogodišnji dečko, ali u trenutku kad je ekipa Kurira naletela na nju on je bio u hotelu. Ali Marini nikako nije bilo dosadno niti joj je falilo društvo. Svoje zgodno telo i bujne grudi izložila je suncu kako bi dobila što bolju boju pred snimanje spota za novu pesmu „Uzbuna“. Ni to što joj konstantno neko prilazi njoj ne smeta, jer se u potpunosti prepustila uživanju.

Hvata boju...Marina Visković
Hvata boju...Marina Visković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track