PINKOVE ZVEZDE Ceca: Deci ćemo dati šansu, nećemo ih ubijati u pojam
Foto: Dragan Kadić

Kurir na snimanju emisije

PINKOVE ZVEZDE Ceca: Deci ćemo dati šansu, nećemo ih ubijati u pojam

Stars -
U studiju u Šimanovcima počelo takmičenje, žiri, u kojem su velike zvezde, s nestrpljenjem čekao da upozna kandidate
1 / 5 Foto: Dragan Kadic

Televizija Pink uspela je da napravi projekat koji se po svim kategorijama može meriti s najuspešnijim na planeti.U to se uverila ekipa Kurira koja je juče prisustvovala snimanju emisije „Pinkove zvezde“, koja će od 13. septembra biti emitovana svake subote u 21 sat na „ružičastoj televiziji“.

Marina Tucaković
Marina Tucaković

Članovi žirija Haris Džinović, Marina Tucaković, Miroslav Ilić, Bora Ðorđević i predsednica Ceca Ražnatović zauzeli su svoja mesta u studiju u Šimanovcima i strpljivo čekali početak snimanja. Jedva su čekali da prvi put čuju kandidate.

Haris Džinović i Željko Mitrović
Haris Džinović i Željko Mitrović

Neće da morališe- Treba deci da dam vetar u leđa, a ne da morališem. Svesna sam da su prestravljena što pevaju pred nama i to je prirodno. Ja sam tako počinjala, pa razumem. Mi smo tu da ih posavetujemo da rade na svom glasu, kako da biraju pesme, a nije kraj života ako se baš i ne snađu - kaže Ceca i dodaje:- Biram ljude s kojima ću komunicirati. Neko je vredan kritike, a neko nije ni pažnje, ja to dobro klasifikujem. Svakome treba dati šansu. Mi smo tu i da damo kreativni savet, a ne da decu ubijamo u pojam. Znam da ću isto postupati kad takmičari budu pevali moje ili tuđe pesme - rekla nam je Ceca.

Bora Ðorđević
Bora Ðorđević

Iako je slab na mlađe žene, Bora Ðorđević sebi neće dozvoliti da se zaljubi u neku od kandidatkinja pošto je već emotivno ispunjen.

Miroslav Ilić
Miroslav Ilić

Srećno zaljubljen- Ja sam već srećno zaljubljen i male su šanse da me neka kandidatkinja na taj način osvoji. Ukoliko se neka u njih zaljubi u mene, ne mogu joj pomoći - kroz osmeh kaže Bora.Dok je Miroslavu Iliću teško palo da sedi u hidrauličnoj stolici, Marina Tucaković se baš zabavila.- Volim ovakve izazove, ali već sam se umorio od sedenja - kratko je poručio Ilić, a nadovezala se Marina:- Ja sam celog života u spejs-šatlu i ove svemirske stolice mi ne predstavljaju problem. Volela bih da se desi čudo i da pronađemo istinsku zvezdu - poručuje čuveni tekstopisac. Voditelj muzičkog šoua je Milan Kalinić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track