PLATANI ZA LJUBAV: Nataša Ninković kupuje hotel u Trebinju za 4 miliona evra!
Foto: Damir

Saznajemo: Glumica i njen suprug proširuju biznis

PLATANI ZA LJUBAV: Nataša Ninković kupuje hotel u Trebinju za 4 miliona evra!

Stars -
Nakon što su postigli dogovor, vladika Grigorije povećao cenu čuvenih „Platana“, zbog čega poznati par još razmišlja da li će ih uzeti

Glumica Nataša Ninković i njen suprug biznismen Nenad Šarenac mogli bi da postanu vlasnici hotela „Platani“ u Trebinju. Par je pregovarao s vladikom Grigorijem o kupovini objekta koji je u vlasništvu Eparhije zahumsko-hercegovačke i primorske.- Nenad već godina želi da kupi luksuzni hotel u rodnom mestu svoje supruge. Pregovori su zapeli zbog prodajne cene. „Platani“ su postali omiljena destinacija turista širom regiona, tako da je vladika povećao prvobitnu sumu za nekoliko miliona kad je shvatio da je Šarenac ozbiljan kupac i da želi da kupi hotel zbog ljubavi prema svojoj ženi - kaže naš izvor.Prema procenama ekonomskih analitičara u Republici Srpskoj, cena hotela je okvirno 4.000.000 evra s obzirom na kretanja na tržištu nekretnina u Trebinju i veoma atraktivnu lokaciju, pošto je Dubrovnik, koji je udaljen samo 27 kilometara, postao preskup, pa sve više turista noći upravo u gradu podno Leotara.- Ništa od toga nije tačno - rekla je za naš list Nataša Ninković.Do komentara vladike Gligorija do zaključenja ovog broja nismo uspeli da dođemo jer nam se nije javljao na poznate brojeve.Inače, „Platani“ su svojom lepotom očarali i reditelja Zdravka Šotru, koji je brojne scene u seriji „Ranjeni orao“ snimao baš u tom hotelu i njegovoj neposrednoj blizini. I Emir Kusturica je za svoj novi film „Na mlečnom putu“ odabrao gradić Trebinje kao lokaciju za snimanje. Proslavljena glumica Monika Beluči boravi u pomenutom hotelu, kao i ostatak ekipe, koju čine i Sloboda Mićalović i Predrag Miki Manojlović.Porodica Šarenac već ima u svom vlasništvu nekoliko luksuznih hotela u Beogradu.

U igriI SEKA ALEKSIĆ HTELA DA KUPI „PLATANE“Folkerka Seka Aleksić pre godinu dana nameravala je da pazari „Platane“. Pevačica nikad nije potvrdila, ali ni demantovala navode medija. Vladika je pevačici, kako se pisalo, tražio tri miliona evra, ali je do danas ostalo nepoznato zbog čega dogovor nije postignut. Inače, Aleksićeva često boravi u Trebinju, gde posećuje manastire.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja