POČINJE NOVA SEZONA: Žiri se opuštao u kafani, pa ocenjivao Zvezde Granda
Foto: Dragana Udovičić

Muzičko takmičenje

POČINJE NOVA SEZONA: Žiri se opuštao u kafani, pa ocenjivao Zvezde Granda

Stars -
Ana Bekuta, Šaban Šaulić, Zorica Brunclik, Snežana Đurišić, Aca Lukas i Dragan Stojković Bosanac okupili se na Košutnjaku kako bi sudili talentima u poznatom šouu
1 / 3 Foto: Dragana Udovičić

Deveta sezona popularnog muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“, koja će biti emitovana na TV Prva, počela je.Prva emisija snimljena je juče, a svi oni koji su došli da isprate početak ovog šoua bili su oduševljeni novom scenografijom, koja dosad nije viđena na ovim prostorima. Od ove sezone žiriju, koji čine Šaban Šaulić, Zorica Brunclik, Snežana Đurišić, Aca Lukas i Dragan Stojković Bosanac, pridružila se i Ana Bekuta.

Pravila ostala istaPravila su ostala ista kao i prošle godine, kandidati pevaju sakriveni iza zavese, a žiri pritiskom na taster odlučuje da li prolaze u sledeći krug. Ukoliko svi kažu „da“ i ispred njih se pojavi zvezdica, takmičar ide dalje, ukoliko jedan od njih kaže „ne“, u pomoć mu priskače produkcijski žiri, u kojem sede Saša Popović, Lepa Brena i Saša Jakšić Žika, a onaj ko dobije svih šest „ne“, spasa mu nema i završava učešće u takmičenju.

Sjajna atmosferaU studiju na Košutnjaku vladala je sjajna atmosfera. Takmičari su se spremali da izađu na scenu i raspevavali su se. I dok su oni na razne načine pokušavali da ubiju tremu, članovi žirija su se zabavljali u kafani. Tamo su razgovarali o tome kakvi će biti ove godine i smišljali kako da šou učine još zanimljivijim.

Lepa BrenaPOTPUNO SE OPORAVILALepa Brena, koja je nedavno skinula gips i s leve ruke, potpuno se oporavila od posledica pada u Hrvatskoj. Pevačica se sad dobro oseća, što je juče dokazala pred svima u studiju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track