POPOVIĆEVA SUPRUGA OTKRIVA: Sale i Željko Mitrović će opet sarađivati!
Foto: Damir Dervišagić

Suzana Jovanović, žena direktora Grand produkcije

POPOVIĆEVA SUPRUGA OTKRIVA: Sale i Željko Mitrović će opet sarađivati!

Stars -
Duboko sam ubeđena i mogu da tvrdim da će Željko Mitrović i moj Sale ponovo sarađivati, rekla je pevačica

Suzana Jovanović, supruga Saše Popovića, direktora Grand produkcije, rekla je da je sigurna da će Saša i vlasnik Pink Televizije Željko Mitrović ponovo sarađivati i pored "medijskog rata" koji vode otkako je Grand sa Pinka prešao na TV Prvu.

"Kakvom energijom čovek zrači, takvu energiju i ljude privlači. Duboko sam ubeđena i mogu da tvrdim da će Željko Mitrović i moj Sale ponovo sarađivati! Samo je pitanje vremena. Kažem vam, sto odsto. Obojica su puni energije, ideja, njih dvojica su dve najveće aždaje u ovom poslu. Najbolji su i prosto je neminovno da ponovo udruže snage", rekla je Suzana.

"Ni Sale, ni ja nikada nigde nismo zatvorili vrata zadnjicom! Ovaj posao pruža milijardu mogućnosti. Nikad čovek ne zna na koji put će ga život navesti i s kim će se na tom putu sresti. Zato nikada ni za koga nisam rekla ništa ružno. A svako mora da živi sa svojom savešću, sa onim što kaže ili uradi. Mi smo Pinku donosili visoke rejtinge, lepo smo sarađivali i bez obzira na to ko šta pričao, Sale i ja imamo samo reči hvale za tu kuću", rekla je Jovanovićeva koja rado gostuje na i na ružičastoj televiziji.

Foto: Dragan Kadić
Foto: Dragan Kadić

Vesti online

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track