POSLE 29 GODINA RATOVANJA OKO KEMIŠA: Zorica i Vesna Zmijanac ponovo prijateljice!

Zakopale ratne sekire

POSLE 29 GODINA RATOVANJA OKO KEMIŠA: Zorica i Vesna Zmijanac ponovo prijateljice!

Stars -
Sve uvrede kojima su Zorica Brunclik i Vesna Zmijanac čašćavale jedna drugu 29 godina zaboravljene su

Uoči koncerta u Areni, Zorica Brunclik je obnovila prijateljstvo s bivšom suprugom svog muža Vesnom Zmijanac iako je za nju tvrdila da je decenijama pokušavala da joj naudi.

Sve uvrede kojima su Zorica Brunclik (59) i Vesna Zmijanac (57) čašćavale jedna drugu 29 godina zaboravljene su. Sukoba se više ne seća ni Miroljub Aranđelović Kemiš (56), zbog koga su njih dve prekinule veliko prijateljstvo 1985. godine, kada je Zorica zauzela Vesnino mesto u njegovom životu.

"Nudila sam da joj vratim Kemiša, uvek sam bila slaba prema njoj. Posle je ona preko svoje prve ljubavi slala gangstere da Kemišu prebiju prste da više ne bi mogao da svira", izjavila je Zorica svojevremeno i dodala da je Vesna pokušavala da joj naudi preko moćnika koji su zabranili njeno pojavljivanje na RTS-u.

"Sve je počelo zbog Vesne, koja je bila u vezi s moćnim ljudima i koja je odlučila da zabrani moje pojavljuje. Ja sam bila u braku s Miroljubom i to je bila njena osveta.

Skoro tri decenije kasnije, Vesna će prisustvovati velikom Zoričinim koncertu u Areni. Ona za „Blic“ kaže da je u ovom sukobu uvek bila dama.

"Mi se nikada nismo posvađale, žustrih reči nije bilo. Jednostavno smo prestale da pričamo. Prošlo je 30 godina i ne želim da sada govorim zašto je do toga došlo", rekla nam je Vesna.

Zorica je kratko rekla da će joj Vesna „prirediti veliko zadovoljstvo svojim dolaskom na koncert“. Harmonikaš, koji je najzaslužniji za pomirenje pevačica ali i krivac za medijski rat koji su vodile, ne krije zadovoljstvo što će Zmijančeva biti s njima u Areni.

"Za svađu nije bilo razloga jer me Zorica nije otela Vesni, već sam sam odlučio da odem", kaže Kemiš.

Foto Kurir
Foto Kurir

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track