POSVAĐALI SE ZBOG PARA: Gagi tražio 500 evra, brat Đole ga odbio!

Naljutio starijeg brata

POSVAĐALI SE ZBOG PARA: Gagi tražio 500 evra, brat Đole ga odbio!

Stars -
Gagi nedavno tražio od njega 500 evra na zajam do Nove godine. Đole se baš naljutio i svašta mu je rekao jer smatra da može da radi i zarađuje, ali da je lenj

Informacija da je Đole Đogani "poglavar" porodice i da svi moraju da slušaju njegove savete i naređenja je opšte poznata, ali Gagi se usudio da svog starijeg brata pita za novčanu pomoć.

Frotmen grupe "Fanki dži" tražio je nedavno na zajam od svog starijeg brata 500 evra, ali Đole je odbio da mu pozajmi jer smatra da je bivši suprug Anabele Atijas sposoban da zaradi.

"Đole dosta radi, svakog vikenda on i Vesna imaju nastupe i nije od onih ljudi koji rasipaju. Njemu je bitno da ima lep stan, da on, žena i deca budu lepo obučeni, da vozi dobra kola i zato mu ne pada teško da prihvati svaku tezgu. Pomagao je nekoliko puta novčano Gagiju, a kap koja je prelila čašu bila je kada je Gagi nedavno tražio od njega 500 evra na zajam do Nove godine. Đole se baš naljutio i svašta mu je rekao jer smatra da može da radi i zarađuje, ali da je lenj i da mu je lakše da ga drugi izdržavaju. Sve do sada što mu je Đole pozajmio, Gagi mu nije vratio, niti je Đole to tražio od njega. Zna da nema, nisu bile neke velike pare u pitanju, ali nedavno je Gagi stvarno preterao. On je navodno sada neki di-džej, a nikad nigde nije puštao muziku i dobio honorar za to. Ni Anabeli ne plaća alimentaciju, jer nema ni za kafu. Đole mu je rekao da se uozbilji i počne da radi i zarađuje za život, a do tada da mu se ne javlja i ne obraća", rekao nam je izvor blizak porodici Đogani.

Gagi je rekao da nema vremena za priču.

"Nemam vremena za gluposti. Nemam komentar", rekao je mlađi Đogani. Ni Đole nije bio pričljiv, pa je nakon što mu je postavljeno pitanje pustio muziku, a zatim rekao da ga zovemo kasnije.

Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track