PRELOMIO SLAVSKI KOLAČ: Cecin sin sa patrijarhom u manastiru Rajinovac
Foto: Printskrin Yt I Damir Dervišagić

Mala Gospojina

PRELOMIO SLAVSKI KOLAČ: Cecin sin sa patrijarhom u manastiru Rajinovac

Stars -
Za našu porodicu je velika čast što smo bili kumovi i domaćini slave u manastiru Rajinovac. Stvarno mi je drago što smo prisustvovali slavi na kojoj je liturgiju služio patrijarh Irinej, izjavila je Ceca

BEOGRAD - Veljko, sin folk zvezde Cece Ražnatović u manasiru Rajinovac u Grockoj bio domaćin na slavi Mala Gospojina, a tom prilikom je lomio slavski kolač patrijrhom Irinejem.

Pored Veljka, ovom prilikom su manastir posetili i Ceca, Anastasija, kao i Lidija i Predrag Ocokoljić sa decom Helenom i Viktorom.

Nakon što je prisustvovao Svetoj arhijereskoj liturgiji, Veljko je uživao u porti sve do svečanog rezanja slavskog kolača.

Nakon liturgije usledio je trokraki ophod oko hrama, a Ceca je sa porodicom pratila svešenike.

Najvažniji deo slave svakako je svečano rezanje kolača, a svi prisutni su već znali da će domaćin biti baš Veljko, što su sa oduševljanem komentarisali.

Ceca je sa ponosom stajala u masi i posmatrala svog naslednika.

"Za našu porodicu je velika čast što smo bili kumovi i domaćini slave u manastiru Rajinovac. Stvarno mi je drago što smo prisustvovali slavi na kojoj je liturgiju služio patrijarh Irinej. Ovo je stvarno ogromna čast za našu porodicu", izjavila je Ceca.

(Alo)

http://www.youtube.com/watch?v=4alr3tHDekM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track