PRIRODNO LEPE: Ove dame su rekle ne plastičnim operacijama!
Foto: Instagram

Može i bez noža

PRIRODNO LEPE: Ove dame su rekle ne plastičnim operacijama!

Stars -
Ove dame su zadovoljne svojim izgledom
1 / 6 Foto: Damir Dervišagić

Mlada glumica za nekoliko meseci po treći put će postati mama. I u trudničkim danima, Mirka Vasljević izgleda zanosno, a za njen negovan izgled zaslužan je isključivo zdrav život. Inače, Mirka je protivnik plastičnih operacija, koje joj, kako je u nekoliko navrata kazala za sada još uvek nisu potrebne.

Naša poznata glumca Marija Karan nedavno se udala za holivudskog producenta Džoela Lubina. Crnokosa lepotica pre nekoliko godina otišla je u Holivud, a kako tamo plastične operacije nisu popularne, i Marija je odlučila da sebe liši ovakvih intervencija, koje joj ruku na srce, nisu ni potrebne.

Lepoj voditeljki i supruzi poznatog glumca Branislava Lečića, Nini Lečić, čini se nije potrebna ni šminka da bi sijala gde god se pojavi. Ovo TV lice, osim što ima prijatne crte lice može se pohvaliti i zgodnim telom, za koje su zaslužni isključivo redovno treninzi i pravilna ishrana.

Plavokosa pevačica otkako se pojavila na estradi promenila se u potpunosti. Svoju prirodnu kosu Milica Todorović ofarbala je u plavo i od devojčice postala devojka. Danas ona je san mnogih muškaraca, i to bez silikonskih grudi, guze i usana!

Iako nije protivnik plastičnih operacija, atraktivna voditeljka Prve televizije Jelena Žeželj , na sebi do sada nije radila ništa. Lepa bivša učesnica rijalitija "Veliki brat" smatra da za bilo kakvim promenama, kada je njen izgled u pitanju još uvek nema potrebe.

Naša najlepša teniserka Ana Ivanović svojim nežnim licem i zgodnim telom osvojila je srca mnogih svetski poznatih faca. Ovih dana, kako pišu strani mediji Ivanovićeva je u ljubavi sa fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom koji je poznat i kao ljubitelj lepih ali i prirodnih devojaka.

Supruga Vojina Ćetkovića i ljubimca Zdravka Šotre, glumica Sloboda Mićalović ovih dana boravi u Trebinju gde zajedno sa slavnom Monikom Beluči snima novi film Emira Kusturice. Lepa glumica svojim neposrednim ponašanjem i lepim licem skrenula je pažnju gledalaca i osvojila simpatije publike širom Srbije. Na sebi do sada nije uradila nijednu intervenciju.

(Pulsonline)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track