PRITVOR IM PODGREJAO LJUBAV: Nevena Adžemović se vratila mužu!
Foto: Zorana Jevtić

Nova-stara ljubav

PRITVOR IM PODGREJAO LJUBAV: Nevena Adžemović se vratila mužu!

Stars -
Nakon što je Srđan proveo noć u pritvoru kada su ga 11. abgusta uhapsili zbog nelegalnog posedovanja oružja, bivša modelsica je zaboravila na sve razmerice koje su nekada imali

Bivša narodna poslanica Nevena Adžemović pomirila se sa Srđanom Adžemovićem pre mesec dana kada je njemu bilo teško zbog hapšenja i sada ponovo žive zajedno.

Nakon što je Srđan proveo noć u pritvoru kada su ga 11. abgusta uhapsili zbog nelegalnog posedovanja oružja, bivša modelsica je zaboravila na sve razmerice koje su nekada imali.

Iako su se venčali, zatim tri godine kasnije razveli pa ponovo počeli da zajednički život Nevena (32) i Srđan pre nekoliko meseci, po ko zna koji put stavili su tačku na vezu, a nevena je sa njihovim sinom Rastkom (7) napustila zajednički dom. Ipak, kako stara ljubav zaborava nema, nove životne okolnosti su ih ponovo spojile.

"Oni jednostavno ne mogu jedno bez drugog i samo je jedan susret bio dovoljan da shvate da nema vremena za gubljenje. Pomirili su se, a Nevena se isto veče vratila u njihov dom na Zvezdari", rekao je izvor blizak javnosti.

Srđan je u međuvremenu renovirao kuću i opremio kućnu teretanu novim spravama kako bi njegova draga imala gde da trenira, a kako Nevena vežba više sati dnevno, inovacije su je oduševile.

Podsetimo, Nevena i Srđan su zajedno, ruku pod ruku, odveli njihovog sina u školu 1. septembra kako bi mu ulepšali prvi školski dan.

Ni Nevena ni Srđan nisu hteli da komentarišu svoj privatan život.

"Ne bih da komentarišem bilo šta što je u vezi sa mojim privatnim životom, o tome više ne želim da pričam", rekla je bivša misica, a i Srđan je slično odreagovao: To je moja privatna stvar, ne želim da pričam.

Foto: Dragan Kadić
Foto: Dragan Kadić

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track