PROBLEM SA SPONZORIMA: Bekuta, Šaban i Haris Džinović otkazali nastupe
Foto: Kurir

Nema turneje u Bosni

PROBLEM SA SPONZORIMA: Bekuta, Šaban i Haris Džinović otkazali nastupe

Stars -
Folk zvezde su planirale da na jesen održe niz zajedničkih koncerata u regionu, ali je deo njih otkazan u poslednjem trenutku zbog finansijskih problema

Ana Bekuta, Šaban Šaulić i Haris Džinović trebalo je da održe nekoliko zajedničkih nastupa pod nazivom "Melem za dušu". Organizatoru turneje Raki Mariću i njegovoj produkcijskoj kući "Music Star Production" u poslednjem momentu, tačnije neposredno pred potpisivanje ugovora, otkazana su sponzorstva, pa je malo izvesno da će u kratkom vremenskom roku uspeti da nađe nove sponzore.

"Ni sam ne verujem šta se dešava! Imao sam dogovor sa sponzorima, ostalo je samo da se potpišu ugovori, ali sada je sve pod velikim znakom pitanja. Videćemo kako će se stvari odvijati narednih dana", kaže Raka Marić povodom održavanja koncertne turneje.

Šaban Šaulić, foto PR
Šaban Šaulić, foto PR

U planu su bili veliki koncertni spektakli sa skupom produkcijom, kako u Srbiji, tako i u Bosni i regionu, a prvi u nizu je trebalo da bude održan u Nišu početkom oktobra. Zatim bi usledili drugi gradovi u Srbiji, ali i Mostar, Tuzla, Sarajevo i druga mesta u Bosni. Kako sada stvari stoje, fanovi tri pevačke legende biće poprilično razočarani. Ipak, Beograđani i Novosađani, kao i gosti ovih gradova, biće u prilici da uživaju u pesmama Ane, Šabana i Harisa, i to u Beogradu 29. novembra, i u Novom Sadu 6. decembra, naveo je vlasnik Music Star produkcije.

"Ovi koncerti će biti održani, ali ne pod nazivom "Melem za dušu", kaže Marić.

Foto Kurir
Foto Kurir

Glavni razlog za povlačenje sponzora je, kako saznajemo, to što je većina njih svoja sredstva usmerila na pomoć ugroženima u skorašnjim poplavama, i to su uglavnom oni koji je trebalo da sponzorišu koncerte u Bosni i Hercegovini.

Haris Džinović poručuje da bez obzira na promene publika neće ostati uskraćena za kvalitet nastupa.

"Raka je odlično izabrao pevače i sigurno je da bi svaki koncert bio spektakl. Šaban, Ana i ja imamo veliki broj hitova, tako da bi koncerti morali trajati najmanje po četiri sata. U stvari, da traju i celu noć, ne bismo mogli da interpretiramo ni deo najboljih pjesama iz naših bogatih karijera", kaže Džinović.

Foto Kurir
Foto Kurir

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track