PROSLAVILA 26. ROĐENDAN: Žika Jakšić cele noći pevao Dajani na uvce!
Foto: Aleksandar Cile Jovanovic

Pop pevačica slavila u Zemunu

PROSLAVILA 26. ROĐENDAN: Žika Jakšić cele noći pevao Dajani na uvce!

Stars -
Jakšićka organizovala feštu za svoje prijatelje, a najveseliji bio je njen suprug, koji je dao velike pare na muziku
1 / 3 Foto: Aleksandar Cile Jovanovic

Dajana Jakšić preksinoć je proslavila 26. rođendan u jednom zemunskom restoranu, i to u prisustvu svojih najbližih prijatelja. Poznato je da pevačica svake godine organizuje velike rođendanske fešte, ali ovoga puta odlučila je da to bude intimnija žurka. Ona je sa suprugom i producentom „Granda“ Sašom Žikom Jakšićem dočekivala goste i trudila se da im ništa ne zafali. Za muzički deo bili su zaduženi Dragi Domić i Biljana Sečivanović, koji su pevali do jutra. Najveseliji gost bio je upravo Žika, koji se odmah latio mikrofona i svojoj dragoj na uvce otpevao pesmu „Samo zbog tebe sam tu“, koju u originalu izvodi Haris Džinović. Toliko je bio veseo i raspoložen, pa je na muziku dao veliku sumu novca. Najzanimljiviji deo večeri bila je rođendanska torta, uz koju je Jakšićka poželela i želju.

- Srećna sam što su ovde ljudi koje zaista volim i s kojima se baš družim. Naravno da sam zamislila želju, ali to ću zadržati samo za sebe - rekla je Dajana za Kurir.

Žika je takođe svojoj ženi poželeo sve najlepše, i da dugo budu u braku.- Ovde smo da proslavimo njen rođendan i da okupimo naše prijatelje. Neću reći šta sam joj kupio, ali znam da joj se svidelo. Naš sin Dušan nije bio s nama jer je mali, pa ga čuva moja tašta - kazao je Jakšić.Među poznatima u dobroj večeri, piću i muzici uživali su Aca Lukas sa suprugom Sonjom, Aco Pejović, Marina Visković i drugi.

DžentlmenVELJKO PALIO CECI CIGARE!Svetlana Ceca Ražnatović na rođendan je došla sa svojim sinom Veljkom, kog u poslednje vreme vodi sa sobom na proslave. Ako je suditi po fotografijama, majka i njen naslednik imaju toliko opušten odnos, da je Veljko Ceci stalno palio cigarete, a često su i nazdravljali zajedno.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track