PRVI PUT U VENČANICI: Slađa Delibašić zakasnila 15 minuta na svoje venčanje!
Foto: Aleksandar Jovanović

Pevačica po drugi put stala na ludi kamen

PRVI PUT U VENČANICI: Slađa Delibašić zakasnila 15 minuta na svoje venčanje!

Stars -
Delibašićeva stigla 15 minuta nakon zakazanog termina u crkvu Ružicu, gde je rekla „da“ pripadniku Žandarmerije Milanu Pejoviću,a njene ćerke Silvija i Marinela stigle tek na kraju ceremonije

Pevačica Slađana Delibašić juče je po drugi put izgovorila sudbonosno „da“. Prvi put je to rekla Đoletu Đoganiju, a sada 15 godina mlađem vereniku Milanu Pejoviću.A kod Slađe, koja je već baka, uvek je nešto drugačije, pa je tako bilo i na njenom venčanju. Jer, umalo da se ono ne održi, i to baš zbog mlade. Nije Delibašićeva planirala da bude odbegla nevesta, ali je zabrinula svatove pošto je kasnila 15 minuta u crkvu Ružicu na Kalemegdanu, gde je organizovana ceremonija sklapanja braka između nje i pripadnika Žandarmerije, sa kojim je pevačica samo dva meseca u vezi.

Kao opravdanje za kašnjenje nevesta je navela gužvu u saobraćaju. Nije samo Slađa kasnila. I njene ćerke Silvija i Marinela su debelo okasnile. One su stigle tek na kraju ceremonije. Njih je namučilo slobodno parking mesto. Dok se njihova majka udavala, one su tražile gde će ostaviti auto.Pošto su se zavetovali jedno drugom pred bogom, mladenci su obavili i građansko venčanje u opštini Voždovac, a Slađa je dodala suprugovo prezime. Potom su priredili svadbeno veselje za stotinu zvanica u jednom restoranu na Zemunskom keju.- Prvi put sam u venčanici, a udajem se po drugi put. Konačno imam čoveka koji mi u svemu odgovara. Super mi je svekrva, kao i cela njegova porodica, i dobro se slažemo. Ćerkama se dopada moj izbor i najbitnije im je da sam ja srećna. Milan i ja ćemo živeti malo kod mene, a malo kod njega - rekla je Slađa, a na pitanje da li je zvala na svadbu bivšeg supruga Đoleta Đoganija, bila je kratka i jasna:- Ma neću o nebitnim stvarima, bitno je da sam srećna.

Ćerke stigle na kraj venčanja... Silvija i Marinela Đogani
Ćerke stigle na kraj venčanja... Silvija i Marinela Đogani

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track