PUKLO: Goca Tržan šutnula Rašu, zamenila ga Crnogorcem
Foto: Damir Dervisagic

Ostavila četrnaest godina mlađeg bubnjara

PUKLO: Goca Tržan šutnula Rašu, zamenila ga Crnogorcem

Stars -
Pop pevačica okončala vezu s Novakovićem zbog sve češćih nesuglasica. U Baru vreme provodila s momkom nepoznatim javnosti
1 / 3 Foto: Damir Dervisagic

Goca Tržan okončala je vezu sa četrnaest godina mlađim bubnjarom iz njenog benda Rašom Novakovićem zato što je došlo do prezasićenja u njihovom odnosu.Pošto su skoro stalno bili zajedno, jer je Raša živeo s Gocom i njenom ćerkom Lenom u pevačicinom stanu u Mirijevu i već godinama rade zajedno, sve češće je između njih dolazilo do nesuglasica i prepirki. Da se ne bi žestoko posvađali, Goca je rešila da izvesno vreme bude slobodna i razmisli o svemu.- Goca i Raša ne mogu zajedno, a ni jedno bez drugoga, zato verujem da će se pomiriti kad im se ohlade glave. Mnogo se vole i poštuju, ali to nije jedini način da opstanu. Goca je rekla bubnjaru da želi da se raziđu, što ne znači da su prekinuli poslovnu saradnju. On i dalje svira u njenom bendu i oboje se ponašaju profesionalno - otkriva naš izvor.

Obrnula krug... Goca ulazi u automobil sa crnogorskim tablama
Obrnula krug... Goca ulazi u automobil sa crnogorskim tablama

Da zaista u njenom i Rašinom odnosu nije sve kao nekad uverila se i ekipa Kurira, koja je Gocu pronašla u Baru, gde je imala nastup. Naš paparaco ju je uslikao kako sama izlazi iz hotela i ulazi u besan automobil. Za volanom je sedeo zgodan momak, kako smo saznali, Crnogorac. Otišli su u restoran na večeru, gde su im se ubrzo pridružila još dva mladića. Pevačica je bila raspoložena i opuštena, a i koketirala je s momkom koji ju je dovezao u restoran. Nisu se grlili ni ljubili, ali se videlo da Tržanova uživa u njegovom društvu.

Goca: Ne volim da pričam o privatnom životu. Nemam komentar
Goca: Ne volim da pričam o privatnom životu. Nemam komentar

Pošto se rastala s društvom, Goca se našla s članovima svog benda. Sa njima je bio i Raša. Bili su opušteni, a Novaković, naviknut na poseban odnos s Gocom, uzeo je hranu iz njenog tanjira. Ona se nije bunila.Prišli smo da je pitamo da li su ona i Raša zaista raskinuli - on je zaćutao i pognuo glavu, dok ona nije želela da detaljnije govori o njihovom odnosu.- Ne volim da pričam o privatnom životu. Nemam komentar za takve stvari. Sami procenite. Samo ću reći da sam uživala na svom nastupu. Sve ostalo će biti okej - rekla nam je Goca.

I dalje jedu iz istog tanjira... Raša i dalje u Gocinom bendu
I dalje jedu iz istog tanjira... Raša i dalje u Gocinom bendu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track