RASKALAŠNO: Nikola Peković iskeširao 500.000 evra za separe!

Ne žali pare za dobar provod u Crnoj Gori

RASKALAŠNO: Nikola Peković iskeširao 500.000 evra za separe!

Stars -
Poznati košarkaš celo leto se s prijateljima baškari u kraljevskoj loži, iz koje je gledao Cecu, Seve i Lukasa

Nikola Peković rasipa novac na sve strane, pa je ove letnje sezone za glavni separe u diskoteci „Top hil“ u Budvi iskeširao čak pola miliona evra, saznaje Kurir! Bivši košarkaš Partizana i jedan od najboljih centara NBA lige ne žali da potroši velike pare za dobar provod, pa mu je tako svako veče na raspolaganju bila VIP loža, konobari, kao i neograničena količina alkoholnih pića, energetskih napitaka i sokova.

Čista sitnica... Loža u budvanskoj diskoteci košta 5.000 evra za noć
Čista sitnica... Loža u budvanskoj diskoteci košta 5.000 evra za noć

- U poslednje vreme spekulisalo se da je diskoteku na Topliškom putu kupio od Duška Šarića, međutim, činjenice govore suprotno. On je tamo postao bukvalno inventar, te je platio petsto hiljada evra za separe iz kojeg ima idealan pogled na binu. Uglavnom je dolazio posle ponoći u većem društvu i lumpovao do jutra uz skupa žestoka pića. Pošto je veliki ljubitelj srpske estrade, najbolje se proveo na nastupima Svetlane Cece Ražnatović, Ace Lukasa i Severine Vučković. Često su s njim dolazili Duško Šarić, Aco Pejović i druge poznate ličnosti - rekao je jedan Pekovićev prijatelj i dodao da se košarkaš uvek kreće u pratnji obezbeđenja.- Nikola brine za svoju bezbednost i zbog toga je pre nekoliko meseci pojačao svoje obezbeđenje, koje se nijedne sekunde ne odvaja od njega - kaže izvor Kurira.

Zapalio Budvu... Dino Merlin
Zapalio Budvu... Dino Merlin

MERLIN DIGAO CRNU GORU NA NOGEDino Merlin je pre dve večeri nastupio u poznatoj diskoteci u Budvi pred oko 5.000 ljudi. Publika je nestrpljivo brojala dane do njegovog nastupa, na kojem je napravio zavidnu atmosferu. Dočekan je gromoglasnim aplauzom, pa je otpevao svoje najpoznatije pesme: „Kad si rekla da me voliš“, „Godinama“, „Kad zamirišu jorgovani“, „Moj je život Švicarska“, „Ispočetka“, „Sve je laž“ i druge. U separeima su se provodili Ćazim Osmani s devojkom Mandom Popović i Ceca Šarić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track