RAT KUMOVA Šaban: Zorice, ne vaćari nas! Zorica: Kume, sram te bilo!

Zvezde Granda: Svađa u premijernoj epizodi nove sezone tv šoua

RAT KUMOVA Šaban: Zorice, ne vaćari nas! Zorica: Kume, sram te bilo!

Stars -
U premijernoj epizodi devetog serijala „Zvezda Granda“, koja je sinoć emitovana na Prvoj, umalo da pukne kumstvo između Zorice Brunclik i Šabana Šaulića!

Oni su se posvađali oko takmičara Ismeta Abrazovskog (33) iz Skoplja, koji je pevao pesmu Željka Joksimovića „Nije ljubav stvar“. U startu je dobio glas od Zorice, ali je usledio komentar Snežane Đurišić: „Ajde da ga pustim da ide dalje“, na šta je Brunclikova dodala: „Od svih kandidata on je krenuo kako treba, ali znam da ima onih koji će reći da je falširao“, aludirajući na svog kuma Šabana, koji nije glasao, ali se prepoznao u prozivci.- Zorica vaćari publiku, a i nas - rekao je Šaban.- Kume, sram te bilo. Kako možeš da kažeš da te ja vaćarim! Tebe sam venčala, a sad te vaćarim, sram te bilo - poručila je pevačica.Strasti je pokušao da smiri Aca Lukas i nakon odluke Saše Popovića, Lepe Brene i Žike Jakšića, takmičar je prošao dalje. Identična situacija dogodila se pred kraj emisije, kad je Snežana Đurišić pritisla taster na Šabanovu pesmu, a da nije ni čula kako kandidat peva, što je mnogo zasmetalo Brunclikovoj, koja se odmah posvađala s koleginicom.Kao i prethodne sezone, domaćini šoua bili su Sonja Kužet i Voja Nedeljković. Podsećanja radi, svaki kandidat nastupa iza zida, tako da žiri ne može da ga vidi, a tek pošto sudije pritisnu svih šest tastera za prolaz, zid se podiže. Takmičar koji prođe dalje ide u „sobu emocija“, gde ga čekaju porodica, prijatelji i voditelj. Pet najboljih prošlo je u dalji tok takmičenja, a stručni žiri čine Ana Bekuta, Bosanac, Šaban Šaulić, Zorica Brunclik, Snežana Đurišić i Aca Lukas.

Deža viI RANIJE BILI NA NOŽOvo nije prvi put da se kumovi posvađaju. Kad je pre tri godine Šaban imao dva koncerta u Sava centru, pevači su se posvađali na nož. Njegova ćerka Sanela otkazala je Brunclikovoj gostovanje jer se prethodno na probama raspravljala sa Šabanom i organizatorima zato što su Zorici namenili da peva na sredini koncerta, a ne pred kraj kao Snežani Đurišić. Mnogi na estradi bili su uvereni da je to kraj prijateljstva. Tri meseca kasnije, strasti su se smirile.

http://www.youtube.com/watch?v=6ixBwcEYe9o

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track