RAZBESNELI FANOVE: Kaća i Boris režirali raskid!

Marketinški trik

RAZBESNELI FANOVE: Kaća i Boris režirali raskid!

Stars -
Pevačica izjavila da se ona i maneken više ne slažu i da su odlučili da stave tačku na svoju romansu, par je ovu vest demantovao kada je na Fejsbuk profil Boris okačio sliku na kojoj mu Kaća sedi u krilu

Katarina Grujić je pre dva dana potvrdila za medije da je posle godinu dana zabavljanja raskinula sa Borisom Stamenkovićem, ali je to očigledno samo marketinčki trik.

Iako je pevačica izjavila da se ona i maneken više ne slažu i da su odlučili da stave tačku na svoju romansu, par je ovu vest demantovao kada je na Fejsbuk profil Boris okačio sliku na kojoj mu Kaća sedi u krilu.

Većina fanova naljutila se na njih jer su pokušali da obmanu medije, ali i široke narodne mase, želeći očigledno da pojačaju svoj marketing i dobiju reklamu.

Podestimo, Kaća je izjavila da su raskinuli: "Da, raskinuli smo. Lep period je iza nas, ali nismo bili kompatibilni. Želim Borisu svu sreću u životu".Par je svoju romansu započeo na imanju Lisović, a Grujićeva je na Farmu ušla kao "zauzeta" klela se da neće prevariti dečka, ali su je varnice koje su planule između nje i manekena ipak nadjačale.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track