ROMANSA NA HVARU: Milan Popović u vezi sa bivšom devojkom Viktora Troickog!
Foto: Pixell

Kralj bakra zaveo manekenku Jelenu Kikić

ROMANSA NA HVARU: Milan Popović u vezi sa bivšom devojkom Viktora Troickog!

Stars -

Biznismen uslikan na Hvaru u društvu nove izabranice, koja se slikala gola i koju su mediji povezivali s poznatim teniserom

1 / 4 Foto: Nemanja Pančić

Milan Popović (48) nije propustio da i ove godine poseti Hvar, a rivom je prošetao u društvu nove devojke. Kralj bakra, kako Kurir saznaje, ljubi duplo mlađu devojku od sebe, manekenku i voditeljku Jelenu Kikić (23) iz Subotice. Zgodna devojka nije nepoznata široj javnosti jer se već zabavljala s teniserom Viktorom Troickim, a igrala je i ulogu Dunje u seriji producenta i glumca Mime Karadžića „Budva na pjenu od mora“, koja će se od septembra emitovati i u Srbiji na TV Prva.

Slikala se gola... Jelena Kikić
Slikala se gola... Jelena Kikić

Kako saznajemo, Milan i Jelena upoznali su se preko posla, a spojila ih je ljubav prema vinu. Milan je, navodno, odmah pao na Jeleninu lepotu i njih dvoje odlučili su da daju šansu romansi. Da izbor novog partnera nije slučajan govori i jedna Jelenina izjava, u kojoj ističe da voli starije muškarce.

Zabavljao se sa Jelenom...Viktor Troicki
Zabavljao se sa Jelenom...Viktor Troicki

- Nemam određeni tip muškaraca koji me privlači, recimo da volim šarmantne i zrele muškarce - izjavila je mlada lepotica. Inače, manekenka i voditeljka pobedila je sa 16 godina na izboru za najlepšu Subotičanku. Slikala se naga za jedan muški magazin, i to, kako tvrdi, na nagovor modne agencije. Nekoliko godina bavila se manekenstvom. Ipak, njena ambicija i ljubav prema novinarstvu su pobedili i ona je postala voditelj nekoliko televizijskih emisija. Diplomirani je novinar, trenutno vodi emisiju „Vino i vinogradarstvo“, a mediji su je, kako kaže, neosnovano dovodili u vezu s teniserom Viktorom Troickim. Jelena je demantovala i romansu s Popovićem.

Milanove bivše VOLI GLUMICE, PEVAČICE I VODITELJKE Milan Popović je uvek oko sebe imao zgodne devojke. Pre veze sa Severinom zabavljao se s Katarinom Šišmanović. Voditeljka emisije „Sve za ljubav“ hvalila se slikama s krstarenja u društvu tadašnjeg dečka. Milana su povezivali i s glumicom Anom Sakić, što je on demantovao tvrdeći da su samo prijatelji.

Sklonila se SEVERINA SA SINOM U ZADRU Severina Vučković, bivša devojka Milana Popovića, trenutno se odmara u Zadru. Ona brine o njihovom dvogodišnjem sinu Aleksandru, koji je već proveo odmor u društvu oca. Nismo uspeli da saznamo kako se nasledniku dopala tatina nova devojka i da li ju je upoznao.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja