ROTACIJA: Milica maznula dečka Mirni iz Prvog glasa

Pevačica šeta bivšeg frajera svoje koleginice

ROTACIJA: Milica maznula dečka Mirni iz Prvog glasa

Stars -
Todorovićeva uhvaćena kako se ljubi s poznatim koreografom Milošem Paunovićem, koji je prošle godine bio u vezi s Radulovićevom

Milica Todorović smuvala je bivšeg dečka Mirne Radulović, pobednice druge sezone „Prvog glasa Srbije“.Ekipa „Paparaco lova“ uhvatila je pevačicu kako se ljubi s Milošem Paunovićem, koreografom, koji se nedavno razveo od žene s kojom ima troje dece. Miličin novi dečko bio je u vezi i s Mirnom, koja je prošle godine predstavljala Srbiju na Evroviziji. Paunović je tada bio zadužen za koreografiju grupe Moje 3, u kojoj je bila Mirna, pa se s njom i zbližio, a potom i započeo tajnu vezu. Nisu dugo bili zajedno, ali i dalje su u kontaktu.

Posle raskida sa Radetom Kovačevićem ponovo zaljubljena... Milica Todorović
Posle raskida sa Radetom Kovačevićem ponovo zaljubljena... Milica Todorović

Miloš je, kako se šuškalo, bio u šemi i s Ninom Radojičić, koja nas je predstavljala na Evroviziji s pesmom „Čaroban“. Očigledno je da voli pevačice, pa je sada smuvao zvezdu „Granda“, a vezu s njom pokušava da sakrije od javnosti.Pokušali smo da stupimo u kontakt s Todorovićevom i Paunovićem, ali nisu odgovarali na naše pozive, dok je Mirna bila iznenađena kad je čula s kim je u vezi njen bivši dečko.- S Milicom je? Nisam znala. Ako je tačno da su zajedno, želim im sve najlepše. Miloš i ja se družimo i sarađujemo, pa se često i čujemo - rekla je Radulovićeva za Kurir.

Bivša ljubav... Mirna i Miloš
Bivša ljubav... Mirna i Miloš

Žirirao u „Zvezdama Granda“MILOŠ KRITIKOVAO SLEPOG PEVAČAMiloš Paunović izazvao je burne reakcije kad je pre tri godine u žiriju „Zvezda Granda“ iskritikovao scenski nastup slepog Darka Martinovića, koji je te godine pobedio na takmičenju. On mu je dao šesticu jer pevačevi pokreti nisu zadovoljavali njegove kriterijume, pa su ga zbog toga mnogi isprozivali posle emisije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track