ŠABAN ISKEŠIRAO 1.000 EVRA: Otkupio snimak bahanalija sa Cucom!
Foto: Damir

Poznati pevač izbegao da se još više obruka

ŠABAN ISKEŠIRAO 1.000 EVRA: Otkupio snimak bahanalija sa Cucom!

Stars -
Sad je siguran: Šaulić odrešio kesu kako bi sprečio da se video na kojem je intiman s ljubavnicom u kafani pojavi u javnosti

Šaban Šaulić iskeširao je 1.000 evra da bi sprečio da snimak na kojem je intiman sa svojom trideset devet godina mlađom ljubavnicom Ivonom Negovanović Cucom završi u medijima.Folker nije ni znao da ovaj video postoji dok s njim nisu kontaktirali oni koji su do njega došli. Kako smo saznali, snimak je nastao krišom u jednoj kafani dok se pevač ljubio i grlio sa švalerkom, zbog koje ga je, tvrde upućeni, žena Gordana izbacila iz kuće, pa sad živi u vikendici u Krčedinu. Ovaj zapis je dokaz da je kralj narodne muzike u vezi s mladom Cucom, iako on to negira, pa je učinio sve da snimak ne ispliva u javnost.- Ovaj snimak je ponuđen jednim dnevnim novinama, ali se njegov vlasnik predomislio, pa ga je prodao na drugoj strani za 300 evra. Osoba kod koje je završio video, kako sam čuo, potom ga je ustupila Šauliću i za to dobila 1.000 evra. Šauliću je bilo bolje da ga sam otkupi i uništi nego da okrene glavu i rizikuje da osvane u novinama. On je želeo da taj snimak više ne postoji i zbog toga ga je otkupio - kaže naš izvor.Pozvali smo mladića koji je prvi imao snimak i on nam je potvrdio da ga je prodao drugoj osobi.- Prodao sam snimak jednom liku tako da nije više u mom posedu. Mislim da će ga odneti Šabanu, to je i najbolje - rekao nam je i naglasio da i on misli da je snimak na kraju završio kod Šaulića, što je i najbolje.Pozvali smo Šabana za komentar, ali je on bio veoma nekulturan i vulgaran. Čim smo se predstavili, on nas je opsovao.- Ma idi bre u pi.ku materinu! - poručio nam je pevač i zalupio slušalicu.Ni njegova žena nije bila raspoložena za priču:- Nemojte nikada više u životu da me pozovete.Ljubavnica Cuca bila je nedostupna za komentar do zaključenja broja.

UcenaJESTROVIĆ SLUČAJ PRIJAVIO POLICIJINenad Jestrović pre nekoliko godina prijavio je policiji da ga ucenjuje četvoro ljudi koji su imali njegov snimak seksa sa jednom devojkom. Za otkup su mu tražili čak 200.000 evra.Poručili su mu da ukoliko ne bude platio, snimak će završiti u medijima. On nije pristao na ucenu i slučaj je prijavljen policiji, a ucenjivači, među kojima je bila i devojka sa snimka, uhapšeni su.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track