ŠABAN NAM PEVA I DALJE: Lažna vest uplašila ljubitelje narodne muzike!
Foto: Damir Dervisagic

ŠABAN NAM PEVA I DALJE: Lažna vest uplašila ljubitelje narodne muzike!

Stars -
Pevač će već krajem meseca održati koncert u Bosni i vest da se povlači sa muzičke scene je neistinita

Kralj folka Šaban Šaulić će nam pevati i dalje. Naime, na bosanskim portalima tokom dana pojavila se vest da se kralj narodne muzike povlači sa muzičke scene zbog zdravstvenih problema. Međutim, vest je neistinita, a to je portalu Kurira rekla njegova supruga Goca.

"Totalna neistina. Zaista me iznenađuje ljudska glupost i zloba. On već krajem meseca ima koncert baš u Bosni", rekla je za portal Kurira pevačeva supruga.

Podsetimo, Šauliću su u novembru prošle godine lekari zakazali operaciju vena, ali je otkazana jer je odlično reagovao na terapiju.

"Nakon što su mu još u novembru lekari savetovali operaciju zbog problema sa venama, Šaban je trebalo da se podvrgne hirurškom zahvatu početkom februara, kada se vrati sa svih turneja. U međuvremenu, lekari su mu prepisali terapiju, od koje mu je mnogo bolje. Oni redovno prate njegovo stanje i veoma su zadovoljni rezultatima, te su mu rekli da mu operacija nije potrebna. Šaban ima veliku podršku svoje porodice, a svi se nadaju da operacija neće ni biti potrebna", izjavio je izvor blizak pevaču.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja