Šaban Šaulić za Kurir: Viđao sam se sa Cucom, ali i s drugim pevačicama!
Foto: Kurir Štampano

Kralj progovorio o odnosu sa mladom ljubavnicom

Šaban Šaulić za Kurir: Viđao sam se sa Cucom, ali i s drugim pevačicama!

Stars -
Ako sam joj dao pesmu, pomogao joj i učinio joj nešto, zašto to drugačije mora da se shvati i da se pravi fama zbog svega. S tom devojkom, osim saradnje, ništa nisam imao

Šaban Šaulić rešio je da stavi tačku na priče da već godinama vara suprugu Gordanu s bivšom učesnicom takmičenja „Zvezde Granda“ Ivonom Negovanović Cucom.Nakon spekulacija da se razvodi, da su ga žena i deca izbacili iz kuće, da je Cuca abortirala njegovo dete, kralj narodne muzike više ne želi da se osvrće na bilo kakve komentare, a pogotovo neće da ugrožava svoje zdravlje. Pevač je pre dve večeri bio na humanitarnom koncertu u Požarevcu u čast pokojnom Novici Uroševiću, i tad nije hteo da govori o skandalu u koju je umešan. Sutradan smo ga pozvali i za Kurir je otkrio istinu o svom braku, šta njegova deca misle o preljubi, u kakvom je odnosu sa Cucom i zbog čega sumnja da mu neko smešta hajku.Jesi li ostavio Cucu kao što se priča?- Nemam više šta da kažem, sve mi se smučilo. Za mene i moju porodicu to je davno zaboravljena priča. S tom devojkom, osim saradnje, nikad ništa nisam imao. Muka mi je više da pričam bilo šta na tu temu.Da li ste se videli i razgovarali o ovom skandalu?- Nemam ja šta da razgovaram s njom. Čuli smo se nekoliko puta, i to samo zbog saveta. Videli smo se kako bih joj objasnio šta, gde i kako treba da otpeva da ne bi obrukala i mene i sebe. To radim sa svakom pevačicom koja snima moje pesme.

Tvrdi da je sa Šabanom u vezi... Ivona Negovanović Cuca
Tvrdi da je sa Šabanom u vezi... Ivona Negovanović Cuca

U kakvim ste odnosima ostali?- Aman, ja sam to već rekao! Ako sam joj dao pesmu, pomogao joj i učinio, zašto to drugačije mora da se shvati i da se pravi fama oko svega?! Sve je počelo kad je ona učestvovala u „Zvezdama Granda“. Ni pre 25 godina se ovako nije pisalo o meni. Tad je trebalo da mi odgovara da ispadnem zavodnik, vredelo bi mi da su me reklamirali kao pravog muškarca, a ne sad u ovim godinama.Misliš li da ona namerno plasira informacije da bi ti uništila brak?- Ne mogu ništa da tvrdim. Nikad me nije interesovalo ko i zašto nešto plasira u javnost. Verovatno nekima odgovara ovakva priča jer nemam mrlju u karijeri. To im valjda smeta. Ne znam da li je smišljena neka hajka protiv mene. Drago mi je što ne pišu da sam nekog udario kolima, da sam utajio porez, da sam ranio nekog, pa da budem u zatvoru. Ovo mi sve deluje smešno i glupo.Kako reaguju tvoja deca na priče da imaš ljubavnicu?- Ma oni uopšte ne reaguju, to ih ne interesuje. Oni znaju da je to budalaština, lepo se ponašamo svi u kući i živimo normalno.Dakle, ljubav između tebe i Goce je jača od svega?- Goca se smeje, nikad ništa ne komentariše, međutim i ona je sad rekla šta je imala da kaže. Ne dotiče je ništa.

Ostali na okupu... Šaban Šaulić sa porodicom
Ostali na okupu... Šaban Šaulić sa porodicom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track